antek1987 Opublikowano Czwartek o 20:19 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 20:19 ️ **Nawoskowani V3** **28 czerwca 2025 r.** odbyło się kolejne spotkanie ludzi i rodzin, którzy kochają klasyczny detailing – woskowanie aut! Z roku na rok przybywa nowych twarzy, a starzy wyjadacze nie mogą odpuścić tej atmosfery Maniacy woskowania zjechali się z pół Polski (Gdańsk, Gdynia, Wałbrzych, Kraków, Katowice, Olsztynek, Grodzisk Mazowiecki i wiele innych ), by wspólnie popracować nad autem. W tym roku na warsztat trafiło **Porsche 996 Turbo** w przepięknym kanarkowym kolorze Lakier był przymglony, matowy i pełen mikrorysek. Ale... to nie stanowiło problemu dla naszej ekipy! Zabraliśmy się za korektę lakieru – dwuetapową, a miejscami nawet wieloetapową! Szczególne brawa dla Adriana z *Was Garage*, który maskę i błotniki wyciągnął na lustro Na koniec – jak przystało na „Nawoskowanych” – lakier został zabezpieczony woskiem Zymöl Vintage Podczas gdy panowie działali w pocie czoła (i uzupełniali elektrolity ), nasze niezastąpione połówki i dzieciaki miały swój festyn: dmuchaniec, sklepik DjD z topowymi produktami detailingowymi, pizza, lody, ciasta, bułeczki, napitki, oraz wspólny grillowy wieczór! Z okazji Eventu został zrobiony limitowany wosk przez Wax Gurus Dziękujemy z całego serca Wszystkim, którzy byli i pomogli w organizacji tego dnia Wasza energia tworzy to wydarzenie! Miało być ostatni raz u mnie… ale… **Widzimy się za rok – 27 czerwca 2026!** #NawoskowaniV3 #ZymolVintage #WasGarage #DjDsklepik #TopDetailing #DetailingRodzinny #WoskoweŚwiry #Porsche996Turbo #DetailingLove #PolskaDetailinguje D jak Detailing MK Auto Kosmetyka MG Studio Zymöl Fortelock Ewocar Polska Atelier K&W - Korekta Lakieru i Woskowanie Daniel Tomaszewski Sebastian Bęcki Piotr Grzyb Kuba Widuliński Krystian Markowski Waxholics Adrian Wilczyński Mateusz Niemier Marcin Jarecki Jakub Zajchowski Kovax Polska 4 10
Tomas-sg Opublikowano wczoraj o 09:14 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 09:14 Dla samego loda organizatora warto było się zjawić Takie spotkanie jest niepodrabialne, kameralnie, w "rodzinnej atmosferze", bez hostess 3
addb1 Opublikowano wczoraj o 10:17 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 10:17 No przyznam się że ja sam jestem pod wielkim wrażeniem jak maska totalnie zmieniła wygląd wozu. Było wspaniale, napewno zawitam w przyszłym roku A może ja wymyślę taki event, a mam w zanadrzu ciekawy wóz do szlifowania Pozdrawiam Adrian 2
keza Opublikowano 20 godzin temu Zgłoś Opublikowano 20 godzin temu Cóż to mówić, to trzeba przeżyć. Byłem po raz trzeci i nie ostatni. 1
antek1987 Opublikowano 15 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 15 godzin temu @keza @addb1 @Tomas-sg @Streat zapraszam za rok postaram się cos nowego dla pociech wymyślić A co do organizacji... będzie dalej rodzinnie i swojsko Jakie auto za rok... mam parę typow 2
Moderator Streat Opublikowano 5 godzin temu Moderator Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu Najlepsza impreza detailingowa w roku czekamy na następną edycję
Rekomendowane odpowiedzi