Jump to content

Recommended Posts

Posted

Odebrałem właśnie nową skodzine dla zonki 😁 przy pierwszym myciu chcialem jakiś wosk na lato zapodac i tu niespodzianka......na lakierze jakby coś leżało 🤔 w salonie twierdzili ze nic nie kładą przed wydaniem a tu hydro ewidentne i to takie którego nie mozna usunąć ani przy pomocy odtłuszczającego szamponu(użyłem Ultracoat) ani o dziwo przy pomocy Megsa wash plus który do tej pory usuwał mi wszystko..... stąd pytanie czy nowy fabryczny lakier daje hydro sam od siebie,a może coś tam kładą?IMG_20250614_140502.jpg.e85fab7a58805b71799ac76363c857d0.jpg

Posted

Świeżo położony lakier (1-2 dni) daje hydro w postaci bardziej tafli. Nie wiem jak to się ma po kilkunastu-kilkudziesięciu dniach. Może umyli jakimś mocnym szamponem z woskiem o czym sprzedawca/przedstawiciel nie miał pojęcia. 

• Lubię to 1
Posted

Nie spotkałem się wcześniej z taką sytuacją, ale nie ma co się tu doktoryzować. Polishem go 🙂

• Lubię to 1