menior Opublikowano wczoraj o 08:36 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 08:36 Odebrałem właśnie nową skodzine dla zonki przy pierwszym myciu chcialem jakiś wosk na lato zapodac i tu niespodzianka......na lakierze jakby coś leżało w salonie twierdzili ze nic nie kładą przed wydaniem a tu hydro ewidentne i to takie którego nie mozna usunąć ani przy pomocy odtłuszczającego szamponu(użyłem Ultracoat) ani o dziwo przy pomocy Megsa wash plus który do tej pory usuwał mi wszystko..... stąd pytanie czy nowy fabryczny lakier daje hydro sam od siebie,a może coś tam kładą?
adi1509 Opublikowano 20 godzin temu Zgłoś Opublikowano 20 godzin temu Świeżo położony lakier (1-2 dni) daje hydro w postaci bardziej tafli. Nie wiem jak to się ma po kilkunastu-kilkudziesięciu dniach. Może umyli jakimś mocnym szamponem z woskiem o czym sprzedawca/przedstawiciel nie miał pojęcia. 1
menior Opublikowano 20 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 20 godzin temu @adi1509 Megs wash plus ściąga nawet Fusso a tym bardziej by ściągnął wosk z szamponu
Mumins Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu Nie spotkałem się wcześniej z taką sytuacją, ale nie ma co się tu doktoryzować. Polishem go 1
Gardor Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu Nowy lakier ma lekkie hydro albo efekt zrzutu wody. To normalne 1
Rekomendowane odpowiedzi