Slovak Opublikowano 17 Marca Zgłoś Opublikowano 17 Marca Po ogromnym sukcesie poprzednich edycji Święta Detailingu w MrCleaner, wracamy z jeszcze większą dawką detailingowych atrakcji! Już niedługo odbędzie się kolejna edycja tego niepowtarzalnego wydarzenia, która gromadzi pasjonatów dbania o samochody, profesjonalnych detailerów oraz przedstawicieli najważniejszych marek z branży. Nie przegap okazji do poznania najnowszych trendów w detailingu, wymiany doświadczeń i spotkania z ekspertami! Detailing Together - III Święto Detailingu 6 1
SerowyCheetos Opublikowano 29 Maja Zgłoś Opublikowano 29 Maja 48 minut temu, Slovak napisał(a): Z kim widzę się za tydzień? Możliwe że ze mną
skrzat06 Opublikowano 30 Maja Zgłoś Opublikowano 30 Maja 7 godzin temu, Slovak napisał(a): Z kim widzę się za tydzień? Też mam plan się zjawić
pablo15005 Opublikowano 30 Maja Zgłoś Opublikowano 30 Maja Jak to jest z tym piątkiem właśnie? Można jakieś info na pw?
Slovak Opublikowano 30 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja Piątek jest dniem zamkniętym dla studiów detailingowych.
pablo15005 Opublikowano 30 Maja Zgłoś Opublikowano 30 Maja @Slovak no właśnie a jak się w to wkręcić jak się jest „studiem” ? Bo nigdy mojego garażu nie nazwę studiem, aczkolwiek nie myję aut na podjeździe i nie jestem zależny od pogody
marcineke Opublikowano 31 Maja Zgłoś Opublikowano 31 Maja @Slovak w zeszłym roku miałem " zaproszenie" którego nikt nie sprawdzał. W piątek było luźno, do 12 drętwo, potem się rozkręciło.... W tym roku też w piątek się wybieram.
keza Opublikowano wczoraj o 14:25 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 14:25 @Slovak o której event zaczyna się w sobotę?
Slovak Opublikowano wczoraj o 18:42 Autor Zgłoś Opublikowano wczoraj o 18:42 @keza, tradycyjne od 9:00. Najpewniej spotkacie mnie na stoisku ADBL'a 1
xadamx Opublikowano 18 godzin temu Zgłoś Opublikowano 18 godzin temu 10 godzin temu, Slovak napisał(a): @keza, tradycyjne od 9:00. Najpewniej spotkacie mnie na stoisku ADBL'a Do zobaczenia
Rekomendowane odpowiedzi