D@ViD Opublikowano 8 Września Zgłoś Opublikowano 8 Września @analyzator każdy wosk Funky jest prosty w aplikacji. Dotarcie na drugi dzien, po nocy, to pestka. Ten Wosk FW&OSD też mnie pozytywnie zaskoczył trwałością, chyba całą zimę przeleżał. Pozytywnie trwałością zaskoczył mnie też FW Paradise Gloss. Wrzuciłem go na auto ciotki w lipcu. W ogóle nie był myty ręcznie od sierpnia, tylko bezdotyk i jak myłem, to auto w lutym, to wosk fajnie siedział i zrzucał wodę, więc byłem w szoku. Czy jakieś limitki będą od FW, tego nie wiem. Obserwuj Social Media 1
analyzator Opublikowano 8 Września Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września @D@ViD dzięki jedną mam w paczkomacie
analyzator Opublikowano 8 Września Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września Kurcze machnąłem coś tam szarego coś czerwonego. Głębia, ostre odbicie. Więcej kiedyś. Mam w sumie pecha do różowych wosków. Ten odczarowuje 3
analyzator Opublikowano 10 Września Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września Może trochę nie na temat ale maska wygląda pięknie w garażu pracowym Tak to Turbo. Z tym silnikiem. A to co? A to piekne tributo. Pewnie nie zwróciliście uwagi na prawie kolejne numery rejestracji sąsiad z ulicy kupił auto, które stało obok mojego w salonie. Najwyraźniej razem nawet rejestrowane. 5
analyzator Opublikowano 29 Września Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września U mnie w garażu to zawsze jest wiosna. Wpada wosk który mogę powiedzieć że ma własną grawitację. I należy do elitarnego klubu Obsession wax Evolution rose edition. Bardziej różowego nie było. Ogólnie tu mam trochę kosę z różowymi woskami. Dodo scarlet. Cherry blossom od fireballa. Poorboys. Mają lepsze odpowiedniki. Ale my nie o nich. Wylane bomba. Już na tym etapie mam pewną reminescencje. Ten styl wosku. Było wcześniej na temat pewnej złotej metalowej puszki. Kurcze to samo. Jak rozkładasz ten wosk to jest to taki lekko ciągnący się bardzo przezroczysty i połyskliwy olej. Przy tamtym wosku było naprawdę wielką sztuką żeby go dotrzeć. W zasadzie nie udało mi się do końca rozkminić aplikacji. Co do grawitacji. Ściąga oko. Jest on i reszta. Reszta nie w koj dmuchał. A co tam u alfy? No. Wozi dzieci lata bokiem. I spotyka swoją koleżankę na mieście. Jeszcze raz. Taka fibra inna fibra szukamy. Kolejne podejście. Warunki zbyt stabilne Miało być sprawdzenie co dwie seryjki ale niunia ma inne plane więc wosk i trening się dzisiaj przesunie Wstępne dotarcie i się mazaje robią. Ciągnie się olej. Ale się dotarł No dobra to teraz na serio o tym wosku. Bardzo fajna sprawa na prawdopodobnie 60ty wosk na półce. Jak to już nieraz było naprawdę fajny zakup dla zblazowanych woskowiczów żądnych przygody. Żeby go w ogóle docenić to trzeba przeczytać całe to forum od pierwszego zdania aż do tego postu. I mieć pewną słabość do ćwiczeń fizycznych. Jest bardzo daleko od wosków które aplikują się mistrzowsko bo ani przy samej aplikacji nie będziesz miał tej śliskości, ani gwarancji efektu bez wysiłku. Obok souverana to nie stało. To co będziesz miał to bardzo fajny zapach truskawkowy który unosi się w całym garażu. Satysfakcję i killer look. I potencjalnie pocenie i biceps Sekretem jest wyrównanie tego wosku. Potem dokończenie druga fibra szybkim kolistymi ruchami. Zmiana strony ręcznika. Tudno zaaplikowac mało bo jest przezroczysty i trochę się "klei". Nien wysycha też potem. Dotarty nie daje śliskości a zostaje jeszcze dojrzewać na lakierze i śliskość ma na następny dzień. Ale daje świetna glebie szczególnie na metaliku. Robi coś jednak wyjątkowo. Na moje oko 90% metalowej puszki w wyglądzie. 20% wysiłku w aplikacji. Czas dotarcia to minimum 15 minut. Raczej wyrównanie po 15-20 a potem finalne dotarcie po 25-30 Zgaduje tylko ponownie że to są jakieś żywice. Pojebany wosk dla pojebanych. Mam nadzieję że administrator dostrzeże fakt że ludzie kulturalni przeklinają tylko we właściwych okolicznościach i to są właściwe okoliczności. Jak chcesz rozkminiać ten wosk to wyślij numerek InPostu spakuję i sobie miesiac popróbujesz Co się za stabilne warunki na moim śmiesznym chińskim ekraniku. Chyba się zawiesił bo na każdej fotce jest ta sama godzina i temperatura i wilgotność 5
analyzator Opublikowano Wtorek o 16:11 Autor Zgłoś Opublikowano Wtorek o 16:11 Cześć. Ciap ciap Tylko zapachu nie ma. Świetny gloss, laser sharp. Dotarcie na widok reczniczka Każdy powinien mieć finisa 4
keza Opublikowano Wtorek o 17:45 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 17:45 Czyżby mały stęp pod okres jesienno zimowy?
analyzator Opublikowano Wtorek o 17:57 Autor Zgłoś Opublikowano Wtorek o 17:57 @keza no właśnie myślę czy jest sens używania wosku zimowego skoro i tak będę go dalej pucował z drugiej strony autobahn vs utopia byłoby fajo
keza Opublikowano Wtorek o 18:10 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 18:10 11 minut temu, analyzator napisał(a): drugiej strony autobahn vs utopia byłoby fajo ten zestaw mógłbyś skonfrontować, na pewno byłoby ciekawie 12 minut temu, analyzator napisał(a): skoro i tak będę go dalej pucował ten cytat wyjaśnia wszystko 1
Rekomendowane odpowiedzi