analyzator Opublikowano 29 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2024 Ale jak myśleliście że ten stan się utrzyma to się myliście Góry pożegnały się ładną pogodą. Powrót trochę męczący bo ciągłe mgły i to takie że hej. W zasadzie nie deszcz a wilgotność 100% i jazda po mokrym. Julka przyjechała jakieś dwa razy brudniejsza Tu możecie podziwiać kunszt parkowania mojej małżonki. Ani obejść ani przeskoczyć. Umie Lexusem zastawić cały garaż Widać że świeżutko powłoka położona Oba. Teraz przynajmniej spokojnie zasnę 1 1
analyzator Opublikowano 9 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia Obiecałem podwozie? Pamiętam pamiętam. Wbrew stereotypom nie miałem okazji podnosić samochodu wróżba dobra ale dopiero 3600 przebiegu. Za chwilę powód się znajdzie no bo przecież wiosna. Powoli więc wy toczyły się telefony. Pytanie do kolegów estetów. Która biżuteria? 2
MMCzysci Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia Numer 1, wiadomix.Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka 2
Qlimaxss Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia @analyzator również tak jak kolega@MMCzysci wybieram numer 1.
analyzator Opublikowano 9 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia The winner is. Chyba że się rozmyślę hehe 6
imola33 Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia Dla mnie numer 2. Nie lubię takich odpustowych bajerów. Chyba nie miałem okazji pogratulować zakupu, przez ostatnie pół roku-rok nie było zajawki detailingowej, to i forum omijałem szerokim łukiem. Widzę po zdjęciach, że masz ten sam problem z lakierem co ja - w zimę czy też w złym świetle robi się malinowy, wręcz mdły, jak wyblakły akryl. Dobrze, że na okres wiosna-lato wynagradza te niedogodności Piękny samochód, szkoda tylko, że zdecydowałeś się na czarne felgi na zimę zamiast grafitowych - gubią się przy czarnej oponie. Oby służył jak najlepiej i generował jak najwięcej uśmiechów per spalony litr paliwa 1
analyzator Opublikowano 10 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia @imola33 malinowy. No. Zależnie od natężenia światła i nie wiem czego ale tak ten lakier fajnie się zmienia. Czy wyblakły? Co to to nie. Natomiast flat Red mocno widać każdy brud na aucie ale to już wiedziałem po fokusie :---)
Rekomendowane odpowiedzi