Jump to content

Recommended Posts

Posted

Heja

Jeśli mielibyście od nowości ogarniać skórę to na co byście się zdecydowali? Znam dobrą opinię o colorlock. Pierwszy rok - dwa veristlung plus soft i tyle? Mają też "powłokę" top life na 5000km / rok. 

Z drugiej strony brandy jak gtechniq / gyeon. Mają niby "lepsze" powłoki gdzie G leather shield jest na 18mcy / 30kkm. Chciałbym jednak kompletny system a tu widzę, że np w gtechniq cleaner jest uniwersalny a nie ddedykowany do skór.

Kto ma najlepszy system? Czy mieszać? Jak byście do tego podeszli?

Posted

Ja na skóry tylko wosk. Potem regularne czyszczenie QDkiem do skór, a raz do roku ponownie gruntowne czyszczenie + wosk. Skuteczność tej kombinacji? Nie wypowiem się ale ja nie mam jakoś przekonania do nakładania powłok na skóry (mowa o skórach naturalnych oczywiście).

Posted

@analizator zestaw "Geist 3 minus" do nowych i prawie nowych skór. Mają też roczne zabezpieczenie "Repel".
Ja obecnie używam zestawu z Gyeona i Leather coat jak dla mnie robi robotę.

Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka

Posted

Colourlock przemawia do mnie o tyle że mają kompletną linię produktową dedykowaną dla całego cyklu życia krowiej tapicerki

Więc może nie kombinować?

Posted
Colourlock przemawia do mnie o tyle że mają kompletną linię produktową dedykowaną dla całego cyklu życia krowiej tapicerki
Więc może nie kombinować?
Więc idź w colourlock . Geist ma bardzo podobną linie produktów do Colourlock . Brand stworzony przez człowieka który pracował dla nich więc . Nie wiem tylko jak z dostępnością w PL.

Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka

Posted

a prbowaliście Colourlock Top Life ?? nie wygląda to na trudne 🙂 czy veristilunga jechać co 3 miechy i się nie spinać? 😆