Howard66 Opublikowano 1 Października Zgłoś Opublikowano 1 Października Witam. Czy ktoś używał tej grafenowej powłoki? Chodzi mi o trwałość i ogólny efekt.
paki112 Opublikowano 1 Października Zgłoś Opublikowano 1 Października Ja kładłem miesiąc temu Mega śliski lakier od razu po aplikacji, dobre szkło (od razu widać, ze na aucie coś leży). Co do trwałości się nie wypowiem. Póki co mam przejechanie kilkaset km.
Rafal9304 Opublikowano 3 Października Zgłoś Opublikowano 3 Października Kładłem na swoje auto chyba w lutym 2023, przebieg to jakieś 15 tyś km. Siedzi jak złe do tej pory. W międzyczasie jeden porządny serwis i na to Aqua Booster. Jak dla mnie bardzo dobra powłoka, na czarnym lakierze efekt jest petarda Na innym aucie mam zwykłą Aqua 9H + Top Coating, aplikowana w podobnym czasie co Graphene tylko przebieg 25-30 tyś km, przez ten czas też jeden serwis i również ma się bardzo dobrze. Wizualnie nie bardzo mogę je porównać bo jedno auto jest czarne a drugie białe, Graphene chyba ma trochę lepsze hydro no i plus taki że kładziesz warstwę i koniec a przy 9H dochodzi druga warstwa Top Coating. Co by nie było to obie powłoki są eleganckie
Howard66 Opublikowano 9 Października Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października No właśnie teraz się zastanawiam między Aqua graphene a Aqua elastomerowa. Kolor samochodu to Oolong Grey czyli wpadający w czarny a poczytałem też że aqua graphene wyciąga świetnie głębię ciemnego koloru.
Rafal9304 Opublikowano 10 Października Zgłoś Opublikowano 10 Października Tutaj masz zdjęcia 50/50 na czarnym aucie.
Rekomendowane odpowiedzi