MaRsXzU Posted September 4, 2024 Report Posted September 4, 2024 Czołem, na czarnej folii matowej 3M zrobiły mi się plamy po pianie aktywnej (tak przypuszczam). Są jakieś cleanery, rozpuszczalniki, środki ścierne którymi jestem w stanie to uratować albo trwale zamaskować? Wydaje mi się, że stało się to jak myłem auta na raty i prysnęła mi piana podczas płukania na dach, od razu starłem mokrym ręcznikiem, ale coś musiało zostać w porach folii i teraz tego efekt.
Gardor Posted September 4, 2024 Report Posted September 4, 2024 Godzinę temu, MaRsXzU napisał(a): Są jakieś cleanery, rozpuszczalniki, środki ścierne Nie radzę, więcej problemów tylko narobisz rozpuszczalnikiem lub czymś ściernym. Myślę że to jest wżer, folie są mega trudne w pielęgnacji.
analyzator Posted September 5, 2024 Report Posted September 5, 2024 @MaRsXzU a próbowałeś to w ogóle umyć? Maskowanie. Jak nic nie ruszy to próbuj uwaga... Soft99 luxury LEATHER
MaRsXzU Posted September 5, 2024 Author Report Posted September 5, 2024 Przy myciu ręcznym nie schodzi. Na automacie ciepła woda z proszkiem też nic nie ruszyło.
MaRsXzU Posted September 13, 2024 Author Report Posted September 13, 2024 Gdyby ktoś był ciekawy to ten środek rozwiązał problem. Zobaczymy na jak długo, gdybym wiedział, że istnieje to wyprzedziłbym potencjalne nieszczęście.
Gardor Posted September 23, 2024 Report Posted September 23, 2024 Ten produkt tylko przyciemnił folię dlatego nie widzisz śladów co były wcześniej
Recommended Posts