Dystrybutor e36ace Opublikowano 28 Lutego Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego Cześć. Dziś na tapecie produkt którego sporej liczbie z Was przedstawiać nie trzeba. Wosk hybrydowy którego aplikacja to sama przyjemność, łatwo się nakłada i jeszcze łatwiej dociera. Maskuje bardzo dużo niedoskonałości, daje super hydrofobowość powierzchni i piękny wygląd. 6
Dystrybutor e36ace Opublikowano 28 Lutego Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 19 minut temu, grechut napisał(a): @e36ace Jak z trwaloscia? to wosk i trwałość jest trudno określić nie znając wielu zmiennych jednak określamy ją do 3 miesięcy 1
Moderator Domel Opublikowano 28 Lutego Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 29 minut temu, grechut napisał(a): @e36ace Jak z trwaloscia? 4
Dystrybutor e36ace Opublikowano 28 Lutego Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego Zapomniałem o teście @Domel biję się w pierś 1
Moderator Domel Opublikowano 28 Lutego Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 4 minuty temu, e36ace napisał(a): Zapomniałem o teście @Domel biję się w pierś Ten wosk to dla mnie vizualna poezja dla oczu i duszy 3
Dystrybutor e36ace Opublikowano 28 Lutego Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego @Domel miło przeczytać
menior Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Opublikowano 28 Lutego Potwierdzam przyjemna aplikacja,efekt bomba(szklistosc i poslizg) no moze mistrz trwalosci to nie jest(u mnie tak do 2 miesiecy) taki bardziej letni wosk 2
Webster88PL Opublikowano 1 Marca Zgłoś Opublikowano 1 Marca bardzo fajny wosk, przyjemna aplikacja i wydajność. U mnie woski od pewnego czasu poszły w odstawkę, ale czasami trafi się zdecydowany klient i zarówno Sio2 Wax jak i Black Wax są na pierwszej liście do smarowania Candy Wax ma za ładne opakowanie żeby go otwierać Musi przyjechać wyjątkowe autko żeby go wykorzystać Co do samej trwałości to różnie bywa, jednemu poleży 2-3 msc a innemu pół roku, cena jakość jest OK 1
Dystrybutor e36ace Opublikowano 2 Marca Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 19 godzin temu, Webster88PL napisał(a): bardzo fajny wosk, przyjemna aplikacja i wydajność. U mnie woski od pewnego czasu poszły w odstawkę, ale czasami trafi się zdecydowany klient i zarówno Sio2 Wax jak i Black Wax są na pierwszej liście do smarowania Candy Wax ma za ładne opakowanie żeby go otwierać Musi przyjechać wyjątkowe autko żeby go wykorzystać Co do samej trwałości to różnie bywa, jednemu poleży 2-3 msc a innemu pół roku, cena jakość jest OK dzięki za opinię Dawidek 1
Rekomendowane odpowiedzi