Jump to content

Recommended Posts

• Dystrybutor
Posted

CAR SOAP

OPIS PRODUKTU

Enzo Coatings CAR SOAP - szampon doskonale sprawdzający się do mycia powierzchni zabezpieczonych powłokami. 
Dzięki odpowiednio dobranym składnikom skutecznie oczyszcza lakier. Świetnie „odtyka” zabrudzone powłoki, przywracając hydrofobowość. Szampon skoncentrowany 1000:1 (10ml szamponu na 10l wody.)

332337269_900057431314912_544289845743207660_n.jpg

• Lubię to 9
  • Dystrybutor
Posted
2 godziny temu, t.sienkiewicz91 napisał(a):

@e36ace to szampon o neutralnym pH? 

tak

• Okay 1
  • Moderator
Posted

@e36ace Widziałeś 😄 Nawet Ci to podsyłałem kiedyś łącznie z testem piany 😄 też jest tutaj 😄 A znamy sie nie od dziś nawet ostatnio małe handle woskowe robiliśmy 😅 

A dodam od siebie że to jest jeden z moich ulubionych szamponów i czesto po niego siegam tak jak i piana aktywna 😄 

• Lubię to 1
  • Dystrybutor
Posted
17 minut temu, Streat napisał(a):

@e36ace Widziałeś 😄 Nawet Ci to podsyłałem kiedyś łącznie z testem piany 😄 też jest tutaj 😄 A znamy sie nie od dziś nawet ostatnio małe handle woskowe robiliśmy 😅 

A dodam od siebie że to jest jeden z moich ulubionych szamponów i czesto po niego siegam tak jak i piana aktywna 😄 

możliwe, za dużo tematów w głowie hehe 

• Lubię to 1
  • Dystrybutor
Posted
22 godziny temu, t.sienkiewicz91 napisał(a):

@e36ace to jest czysty szampon, który nie zaburza właściwości LSP, tak? 

to jest czysty szampon jednak jak każdy albo większość może chwilowo zaburzyć hydro ponieważ jest to związane z chwilową zmianą napięcia powierzchniowego

• Lubię to 1
  • 3 weeks later...
  • Dystrybutor
Posted
23 godziny temu, t.sienkiewicz91 napisał(a):

"Za Ciebie drogo zapłaciłem, ale mnie się opłaciło" - tak mi się spodobał, że zamówiłem butelkę 😄 

super 🙂

• Lubię to 1