analyzator Opublikowano 24 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2023 @zulek85 wszystko można zarżnąć w miesiąc ale to wystarczająco mocny zawodnik. Te trzy produkty razem kosztują mniej niż 100 zł kup wszystkie trzy i używaj na przemian 1
menior Opublikowano 24 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2023 @zulek85 cos co z miesiaca na miesiac szybko wrzucic bez przygotowania itp. wchodza w gre tylko produkty typu spray ewentualnie jakis wet coat,oczywiscie nie mozesz oczekiwac od tych produktow cudow w kwesti realnego zabezpieczenia to bardziej takie boostery jak dla mnie gdyby to bylo takie proste nikt by nie kladl kosztownych powlok skoro mozna popsikac na szybko SSW co 2 miesiece i miec zawsze piekne kropelki 1
bienek Opublikowano 24 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2023 Ja bym nakładał can coat. Nie trzeba pozniej polerować.. w lutym ma wyjść produkt od gyeona, który usuwa stare powłoki właśnie bez konieczności polerowania.Wysłane z mojego RMX3301 przy użyciu Tapatalka 1
zulek85 Opublikowano 24 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2023 @bienek Ma chłop rację! Gyeon Q2M Total Remover To by była dla mnie rewelacja ! Jednakże, w opisie jest, że usuwa sealanty i stare powłoki, czyli Can Coat musiałby być co najmniej roczny. Z drugiej strony, można by było testować nowy sealanty i woski kiedy się chce, bez kombinowania z innymi środkami I jeszcze to Gyeon Q2M Glass Polish. Mój bzik
bienek Opublikowano 25 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2023 Myślę, że w najgorszym wypadku kilkukrotne użycie tego produktu na świeżym can coacie też by mu dało radę.Oczywiście to tylko moje przypuszczenia, ale skoro produkt ma usuwać powłoki to can coat nie jest jakimś gigantem trwałości i powinien sobie poradzić.Wysłane z mojego RMX3301 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi