Jump to content

Optimum - pasty polerskie w spray-u

Recommended Posts

Jestem oficjalnym importerem i dystrybutorem produktów Optimum, ale znając polski rynek i jego ograniczenia, nie wprowadzałem na razie tych past do oferty. Ale jeżeli byliby chętni, to oczywiście mogę je sprowadzić. Pasty są warte swojej ceny.

Ten filmik kojarzy mi się z TV-Mango. Ciekawi mnie adekwatność produktu do realizacji filmu :|

W TV Mango to są produkty typu Turtle Wax, a nie Optimum :) Masz wiele testów na zagranicznych forach (UK, USA), które potwierdzają skuteczność tych past. Tam nikt tego nie poddawał w wątpliwość. Ale tam rynek jest bardziej otwarty i na wyższym poziomie.

W tym temacie jest więcej informacji: http://optimumforums.org/index.php?showtopic=1201

Wax Paradise, a jak taki wynalazek prezentuje sie cenowo? :)

Cena w UK za Optimum Hyper Polish Spray to około 99zł, taką samą cenę ustaliłbym w Polsce. Jeśli zbierze się minimum 6 osób, to zamówię i mogę dać dla Was cenę 90zł. Pod koniec tygodnia będę robił zamówienie w Optimum, więc do tego czasu preferowałbym poznać ilu jest chętnych.