Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Partner forum Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Witam Testował ktoś już Pozdrawiam
Camel- Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Ten filmik kojarzy mi się z TV-Mango. Ciekawi mnie adekwatność produktu do realizacji filmu
Deco Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Znając Autogeek można śmiało powiedzieć, że to nie jest lipa.
Wax Paradise Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Jestem oficjalnym importerem i dystrybutorem produktów Optimum, ale znając polski rynek i jego ograniczenia, nie wprowadzałem na razie tych past do oferty. Ale jeżeli byliby chętni, to oczywiście mogę je sprowadzić. Pasty są warte swojej ceny. Ten filmik kojarzy mi się z TV-Mango. Ciekawi mnie adekwatność produktu do realizacji filmu W TV Mango to są produkty typu Turtle Wax, a nie Optimum Masz wiele testów na zagranicznych forach (UK, USA), które potwierdzają skuteczność tych past. Tam nikt tego nie poddawał w wątpliwość. Ale tam rynek jest bardziej otwarty i na wyższym poziomie. W tym temacie jest więcej informacji: http://optimumforums.org/index.php?showtopic=1201
aro_77 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Znając Autogeek można śmiało powiedzieć, że to nie jest lipa. Dokladnie mam to samo zdanie - wiele filmikow pokazalo mi jak "to sie robi" polecam!
matgym Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Wax Paradise, a jak taki wynalazek prezentuje sie cenowo?
Wax Paradise Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Wax Paradise, a jak taki wynalazek prezentuje sie cenowo? Cena w UK za Optimum Hyper Polish Spray to około 99zł, taką samą cenę ustaliłbym w Polsce. Jeśli zbierze się minimum 6 osób, to zamówię i mogę dać dla Was cenę 90zł. Pod koniec tygodnia będę robił zamówienie w Optimum, więc do tego czasu preferowałbym poznać ilu jest chętnych.
mieszacz Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Chętnie bym spróbował.Piszę się jako pierwszy
Rekomendowane odpowiedzi