SWAG DETAILING Opublikowano 11 Października Zgłoś Opublikowano 11 Października Tak wygląda poziom przyciemnienia na zniszczonym lakierze. 2 1
grechut Opublikowano Sobota o 18:58 Zgłoś Opublikowano Sobota o 18:58 Odnosząc się do mojego posta z 29 września. Otóż autem zrobiłem dosłownie 1000km od aplikacji, było myte 2x ręcznie szamponem neutralnym i raz rinselessem. Po myciach hydro było średnie ( ku mojemu zaskoczeniu bo świeży wosk ) no ale look wynagradzał. Dzisiaj podjechałem na bezdotyk i opryslałem BH Touchlessem. Poczekałem i spłukałem.. I co? na całym aucie JEDNA WIELKA TAFLA. Domywanie już wcześniej było kiepskie, tutaj nic się nie zmieniło. Look taki se, widać że coś jest no ale stosowałem już lepsze i tańsze produkty. Dla mnie niejeden QDek po takim przebiegu i czasie wyglądał ZDECYDOWANIE lepiej. Gdzie tu deklarowana trwałość z opisu NAWET DO 12 MIESIĘCY? Ja rozumiem, że tu jest DO i w ogóle. Ja chciałem żeby tylko zimę jako tako przetrwał. Tu nawet zima się nie zaczęła dobrze ( mieszkam w centralnej Polsce ) a jest słabo. Na felgach siedzi QDek od UltraCoat Ceramic Qdetailer i wygląda on zdecydowanie "zdrowiej" niż wosk na aucie. Jestem osobiście zawiedziony.
grechut Opublikowano Sobota o 21:03 Zgłoś Opublikowano Sobota o 21:03 @menior swag ceramic wax coat gel uv 1
Rekomendowane odpowiedzi