Strus Opublikowano 23 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2023 2 miesiące. 5800 km Nie kropelkuje ale zdecydowanie jest obecny i nadal walczy. 1
Gixly11 Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2023 W dniu 27.08.2023 o 16:36, przemas.p napisał(a): @menior "podarowany produkt" . To jepiej nie ufaj swoim przeczuciom. Nadałem z mojego fona przy użyciu Tapatalka Wiecie może gdzie teraz zakupić ten produkt w najlepszej cenie? Z góry dzięki
menior Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2023 Godzinę temu, Gixly11 napisał(a): Wiecie może gdzie teraz zakupić ten produkt w najlepszej cenie? Z góry dzięki Co chcesz tym powiedziec.....takie fotki moze kazdy wstawic,producent jest znany z takich akcji a kto jak nie sami Wlosi wiedza o tym najlepiej,w tym kraju to krol nachalnego marketingu 1
Strus Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2023 @Gixly11 Google Ci się popsuł?
Strus Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 Około 7000km i około 10 tygodni. Nadal walczy Tafla ale w miarę szybko zrzuca. Myślę że jeszcze z 500-1000km (zależy jak z czasem u mnie będzie) i zakończę test i poskładam film umieszczając w dziale testy 3
menior Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2023 @Strus ok 2 miesiecy co przy deklaracji producenta do 4 miesiecy jest normalnym wynikiem,przypominam ze produkt jest wloski i na tym rynku juz od wielu lat nawet juz troche zapomniany.O ile pamietam u Ciebie hydro tez padlo dosc szybko,ja szanuje Twoje zdanie ale szanuje tak samo zdanie tutejszych pasjonatow i skoro recenzje dajmy 20/30 jest taka a 1/2 inna to komu mialbym wierzyc tym bardziej zdanie kogos kto wspolpracuje przy tworzeniu tych produktow i testuje je nim wejda na rynek,ale ok temat uwazam za zamkniety,sam nie testowalem wiec nie bede sie upierac 1
Rekomendowane odpowiedzi