Partner forum MOTOGO Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2023 @t.sienkiewicz91 To nie jest żadna kwestia szczęścia, bo nie losujemy wygranych Czytamy wszystkie opinie i wybieramy tą najbardziej przydatną. Wiadomo, są miesiące, w których jest łatwiej, bo tych opinii jest mniej, są takie w których jest trudniej, bo mam bardzo wiele wartościowych komentarzy i ciężko wybrać jeden. @przemoania Tutaj też widzimy, że rabat 8% jest już przypisany
t.sienkiewicz91 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2023 @MOTOGO rozumiem. Z drugiej strony to opinie przydatna rzecz a mało ludzi je wystawia (wiem, po sobie). Kiedyś sam wystawiałem sporo opinii na AlleDrogo czy innych portalach a teraz? Prawie żadnej, bo człowiek czasu nie ma itp. A tutaj fajna zachęta by klienci jednak wystawiali opinie, bo mogą przyczynić się do dobrego wyboru i zakupu danego towaru. Pochwalam 2
bawgo Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2023 @MOTOGO uprzejmie proszę o dodanie pietnoczka.dawid@gmail.com
belzebiasz Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2023 @MOTOGO będąc niezalogowanym na Waszej stronie, rabat dla gąbki Lake Country Big Red Sponge wynosi -15%, natomiast po zalogowaniu jest rabat -8% (przynależność do grupy KA) - czy to tak powinno wyglądać czy jest jakiś błąd?
Skav Opublikowano 7 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2023 Prosiłbym o dodanie do grupy rabatowej: dawidopl902@gmail.com
Partner forum MOTOGO Opublikowano 11 Września 2023 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 11 Września 2023 @bawgo Nie mamy konta założonego na ten adres e-mail w bazie. @Skav Rabat przypisany. W dniu 30.08.2023 o 11:41, belzebiasz napisał(a): @MOTOGO będąc niezalogowanym na Waszej stronie, rabat dla gąbki Lake Country Big Red Sponge wynosi -15%, natomiast po zalogowaniu jest rabat -8% (przynależność do grupy KA) - czy to tak powinno wyglądać czy jest jakiś błąd? @belzebiasz To musi być jakiś błąd systemu. Sprawdzimy to.
Partner forum MOTOGO Opublikowano 11 Września 2023 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 11 Września 2023 @belzebiasz Wszystko już powinno działać prawidłowo. 1
Karoleeek Opublikowano 17 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2023 Witam. Poprosiłbym o dodanie do grupy rabatowej. karol.kaminski@vp.pl
marcinm76 Opublikowano 17 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2023 g4magma@gmail.com Poproszę o dodanie do grupy rabatowej. Pzdr
Partner forum MOTOGO Opublikowano 19 Września 2023 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 19 Września 2023 @Karoleeek @marcinm76 Rabaty przypisane.
arczar Opublikowano 20 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2023 Jest kolejny nowy użytkownik z prośbą: arczar@gmail.com Z góry dzięki
Partner forum MOTOGO Opublikowano 21 Września 2023 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 21 Września 2023 @arczar Rabat przypisany.
Olox Opublikowano 29 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2023 Proszę kamil.olewnik@icloud.com o dodanie grupy rabatowej
Partner forum MOTOGO Opublikowano 6 Października 2023 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 6 Października 2023 @Olox Rabat dodany
LIPSKY_ Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 Proszę o dodanie lipa.pixmaster@wp.pl Pozdrawiam
mr_jerzy Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 Poproszę o dodanie mr_jerzy@wp.pl Pozdrawiam
Partner forum MOTOGO Opublikowano 20 Listopada 2023 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 @mr_jerzy @LIPSKY_ Rabaty przypisane. Teraz mamy w sklepie duże promocje na Black Week, więc zapraszamy na zakupy 1
mr_jerzy Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 2 godziny temu, MOTOGO napisał(a): @mr_jerzy @LIPSKY_ Rabaty przypisane. Teraz mamy w sklepie duże promocje na Black Week, więc zapraszamy na zakupy Dziękuję ale dziwnie to działa. Zakupy dodałem do koszyka 3 godziny temu, komputera nie zamykałem. Zrobiłem sobie zrzut ekranu z poprzednimi cenami i widzę że cena się nie zmieniła. Można prosić o podpowiedź co zrobić żeby rabat zadziałał? Co ciekawe mikrofibre za 0,01 mi policzyło po 5. Jak ją usunąłem z koszyka i dodałem to znowu policzyło po 0,01 Nie bardzo wiem jak to ma zadziałać. Jest to o tyle istotne że chciałem zrobić większe zakupy i wtedy ta różnica już zrobi się spora. Czy ewentualnie mogę jakoś skożystać w jakiś sposób z tego wstępnego rabatu na pierwsze zakupy? bo kupon z emaila też nie działa i wszystko system liczy po cenach ze strony.
Mumins Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 Dziękuję ale dziwnie to działa. Zakupy dodałem do koszyka 3 godziny temu, komputera nie zamykałem. Zrobiłem sobie zrzut ekranu z poprzednimi cenami i widzę że cena się nie zmieniła. Można prosić o podpowiedź co zrobić żeby rabat zadziałał? Co ciekawe mikrofibre za 0,01 mi policzyło po 5. Jak ją usunąłem z koszyka i dodałem to znowu policzyło po 0,01 Nie bardzo wiem jak to ma zadziałać. Jest to o tyle istotne że chciałem zrobić większe zakupy i wtedy ta różnica już zrobi się spora. Czy ewentualnie mogę jakoś skożystać w jakiś sposób z tego wstępnego rabatu na pierwsze zakupy? bo kupon z emaila też nie działa i wszystko system liczy po cenach ze strony.Nie wiem czy dobrze Cię zrozumiałem, ale jeżeli sklep przypisał Ci rabat, ale produkt teraz jest przeceniony w ramach BF i osiągnął cenę niższą o więcej niż te 8%, to cena produktu już się nie obniży, ponieważ w ramach sezonowej promocji uzyskałeś już 15, 20 czy 30% lub więcej. Innymi słowy, promocje/rabaty nie łączą się.
mr_jerzy Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 30 minut temu, Mumins napisał(a): 39 minut temu, mr_jerzy napisał(a): Dziękuję ale dziwnie to działa. Zakupy dodałem do koszyka 3 godziny temu, komputera nie zamykałem. Zrobiłem sobie zrzut ekranu z poprzednimi cenami i widzę że cena się nie zmieniła. Można prosić o podpowiedź co zrobić żeby rabat zadziałał? Co ciekawe mikrofibre za 0,01 mi policzyło po 5. Jak ją usunąłem z koszyka i dodałem to znowu policzyło po 0,01 Nie bardzo wiem jak to ma zadziałać. Jest to o tyle istotne że chciałem zrobić większe zakupy i wtedy ta różnica już zrobi się spora. Czy ewentualnie mogę jakoś skożystać w jakiś sposób z tego wstępnego rabatu na pierwsze zakupy? bo kupon z emaila też nie działa i wszystko system liczy po cenach ze strony. Nie wiem czy dobrze Cię zrozumiałem, ale jeżeli sklep przypisał Ci rabat, ale produkt teraz jest przeceniony w ramach BF i osiągnął cenę niższą o więcej niż te 8%, to cena produktu już się nie obniży, ponieważ w ramach sezonowej promocji uzyskałeś już 15, 20 czy 30% lub więcej. Innymi słowy, promocje/rabaty nie łączą się. Ahhh to by wyjaśniało. Musiałem nie zrozumieć regulaminu, w szczególności Twojego ostatniego zdania. Dobra to już siedzę cicho i dokompletuję listę zakupów. Pozdrawiam i dziękuję.
modzel_stx Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2023 poproszę o dodanie modzel_stx@wp.pl Dzięki!
Partner forum MOTOGO Opublikowano 6 Grudnia 2023 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2023 @mr_jerzy Dokładnie tak jak @Mumins pisał. W przypadku dodatkowych promocji, rabaty nie łączą się. @modzel_stx Rabaty włączone.
AndrU Opublikowano 16 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2023 Witam Proszę o dodanie rabatu dla andrzej595@op.pl Pozdrawiam
db0511 Opublikowano 16 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2023 Proszę o dodanie do grupy rabatowej db0511@gmail.com. Pozdrawiam
Partner forum MOTOGO Opublikowano 22 Grudnia 2023 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2023 @AndrU Widzimy, że rabat 8% jest już przypisany do konta. @db0511 Rabat włączony. 1
Rekomendowane odpowiedzi