Dystrybutor Cleantle Opublikowano 19 Lipca 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2023 Przebadaliśmy Industrial Degreaser pod kątem biodegradowalnosci i to kolejny produkt który jest łatwo biodegradowalny - 90%. To udowadnia że produkty Eco wcale nie muszą być słabe pod kątem mocy czyszczenia! 4
marcineke Opublikowano 21 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2023 Przygotowywuje chlew do sprzedaży, przyznam że oglądając nie popatrzyłem na silnik, co tam mogło być w 9 letnim aucie..... No to tyle lst mam i znów coś mnie zaskoczyło...chlew że stadem świń... Ale przecież mam ID....całość potraktowana 1:10 , ale obawialem się że to za mało więc poniektóre elementy potraktowałem koncentratem...Wiele wysiłku nie było efekt ...cudo ....na to dressing Meguiars All Season, i wygląda pięknie.... Po raz kolejny plastiki pokazały że po dobrym umyciu mamy na nich piękne hydro....auto znam 5 lat , w tym czasie umyte kilka razy na bezdotykówce, nigdy na myjni przez ten czas nie było więc nie ma mowy żeby coś na plastikach było..... Podszybie oczywiście kropelkuje przed dressingiem.Pod maską powtórka z innego BMW, pokrywa silnika tafla, obudowy filtra i inne ogromne krople. Uwielbiam ten produkt..... 6
marcineke Opublikowano 25 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2023 Dziś znów trafiła się BMW- taka trochę większa...znów przygotowanie do sprzedaży.....klient mówi komorę silnika chyba nie bo tam czysto...... W ruch poszedł ID 1:10 ale miejscami czułem że może być ciężko i tak miejscowo poszedł koncentrat i chyba była to dobra decyzja....domył się pięknie.... Dałem mu wyschnąć i na plastiki poszedł Meguiars All Season.Prxtzbsm że nie było zacieków i nie trzeba było nic maskować. @Cleantle czy naprawdę nie da się zrobić żeby produkt choć trochę się pienił....po aplikacji nawet nie widać gdzie leży i wjeżdżając pędzlem nie czuje że towar jeszcze jest....trochę dziwnie... Jutro plynik wjedzie we wnęki drzwi ....myślałem że taki litr wystarczy mi na lata a coś mi się zdaje że pod koniec wakacji trzeba będzie kupić następna butelkę, zeszło mi już 2l towaru rozcięczonego i 2 setki koncentratu....dobry skurczybyk to się leje ..... Szkoda że nie kupiłem z Cleantle Leather Cleaner bo tu jest co robić to by się zobaczyło czy równie dobry towar....Jasne wnętrze to wyzwanie....
Tuptuś Opublikowano 25 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2023 @marcineke no i elegancko pod maską to wyszło.
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 26 Lipca 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2023 @marcineke dac sie da, tylko musimy przetestować czy to nie wpłynie negatywnie na działanie końcowe. Pochylimy się nad tym za jakiś czas - teraz mamy trochę nowości do dokończenia
Mr.Wolf Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2023 @Cleantle czy Waszego produktu można używać jako odtłuszczacza przy rutynowym czyszczeniu łańcucha w rowerze przed jego ponownym nasmarowaniem? Jeśli tak to jakie stężenie zalecacie?
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2023 @Mr.Wolf można, spróbował bym 1:5 jak jest mocno brudny. 1
marcineke Opublikowano 2 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2023 @Cleantle na któreś grupie FB pisałem o praniu tapicerki i nie dostałem konkretnej odpowiedzi...prałem tapicerkę wczoraj ale wycykałem i wypralem czymś innym.ID w jakich proporcjach jako Pre Wash...1:10 nie będzie za mocne? Płukał będę to kwaśną płukanka od Chemspec... Tak jak używam go do mycia silnika, wnęk czy nawet oprysku to jednak zapach trochę duszący jest, w praniu nie będzie to przeszkadzało?
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 4 Września 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2023 Pisaliśmy że ID nadaje się jako pre-spray/odplamiacz tłustych plam, a nie stricte do prania ekstrakcyjnego Do prania ekstrakcyjnego niedługo będzie premiera nowego produktu.
xadamx Opublikowano 20 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2023 Cześć @Cleantle. Chciałem tylko spytać czy litrowy ID ma atomizer w zestawie?
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 20 Września 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2023 @xadamx tak
SZERRY CHERR Opublikowano 25 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2023 @Cleantle waszym apc można lecieć skórę ?
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 25 Września 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2023 @SZERRY CHERR można tylko rozcieńcz 1:10 minimum. Polecam do skóry bardziej Interior QD, a najbardziej Leather Cleaner - poczujesz różnicę w dotyku.
SZERRY CHERR Opublikowano 25 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2023 @Cleantle spoko, użycie apc kieruje w stronę zajechanych elementów tam to 1:10 się nada ?
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 25 Września 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2023 @SZERRY CHERR tak
t.sienkiewicz91 Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia @Cleantle jakie pH posiada ten produkt?
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 18 Stycznia Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia @t.sienkiewicz91 10% roztwór ma około 11 pH, koncentrat między 12 a 13
luk45z Opublikowano 24 Października Zgłoś Opublikowano 24 Października Hej @Cleantle czy możecie napisać co się zmieniło w ID? I czy da się rozpoznać nową wersję (np. Industrial Degreaser 2 na etykiecie)?
pablo15005 Opublikowano 24 Października Zgłoś Opublikowano 24 Października @luk45z https://www.facebook.com/share/r/XS9jp5kkMG84GvUx/ Zwiększyli pienie i brak piktogramów w skrócie 1
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 24 Października Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 24 Października Godzinę temu, pablo15005 napisał(a): @luk45z https://www.facebook.com/share/r/XS9jp5kkMG84GvUx/ Zwiększyli pienie i brak piktogramów w skrócie Właśnie tak produkt działa tak samo. Nie ma 2 w tytule bo to nie jest nowa formulacja to jest tylko lekki update
maciek-drummer Opublikowano 25 Października Zgłoś Opublikowano 25 Października Jak odróżnić wersję przed updatem?
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 25 Października Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 25 Października @maciek-drummer Hej wyżej jest napisane 1
Rekomendowane odpowiedzi