mjregul Posted February 4 Report Share Posted February 4 Nowiutkie auto i kobieta miała problem by się zapiąć pasami, na ślepo wciskała sprzączkę i "no nie idzie", zamiast spojrzeć co robi. Później zobaczyłem to. Plastik piano z czterema rysami. Teraz się do mnie nie odzywa Czy w ogóle z tego typu rysami jest sens i sposób by walczyć? Choćby o 50% zniwelować? W życiu z plastikiem piano w aucie nie walczyłem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Streat Posted February 4 Moderator Report Share Posted February 4 3 godziny temu, mjregul napisał(a): Teraz się do mnie nie odzywa Co do rys, sprobować moze to wyprowadzić, tak samo sie poleruje jak lakier z tym że to miekki jest wiec jakis polish pozniej finish powinien to zniwelowac Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjregul Posted February 4 Author Report Share Posted February 4 Przyznam, ze sobie przypomnialem, ze kolo mnie jest studio detailingu. Podjechalem i za uscisk dloni w 2 minuty zrobili tak na 90% czyli dla mnie idealnie Okazalo sie ze rys jest duzo wiecej tylko ich nie widzialem. Musze kupic mikro polerke jakas czy cos do tego bo to byl pierwszy i na pewno nie ostatni raz...widzialem, ze uzyli jakiegos Meduiarsa ale nie pytalem z podjarki ze prawie nie widac... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ad.am Posted February 4 Report Share Posted February 4 @mjregul najlepiej okleić to folią, bo piano rysuje się od patrzenia na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjregul Posted February 5 Author Report Share Posted February 5 W dniu 4.02.2023 o 19:35, ad.am napisał(a): @mjregul najlepiej okleić to folią, bo piano rysuje się od patrzenia na nie. mysle o tym na powaznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoo! Posted April 4 Report Share Posted April 4 Wystarczy,że użyjesz foli ppf, nie musisz brać czegoś pod kolor. Sam mialem wewnętrzne plastiki oklejone ppf'em, przed sprzedażą wszystkie ciągłej,plastiki były jak nowe, więc polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts