Qlimaxss Opublikowano 21 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 @StreatAutko mega fajne a w środku mega , zapuszczony . Na szczęście trafiło we właściwe ręce . Teraz wrócił ten blask którym skusiła w salonie przy zakupie. Chodz pewnie teraz wygląda jeszcze przyjemniej . Fajne robisz te relację 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 22 Stycznia 2023 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 @Qlimaxss dzikiej bardzo staram się robić najlepiej jak potrafię nie zawsze jest czas wszystko uchwycić ale staram się zadbać o każdy szczegół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewZS Opublikowano 23 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Świetna robota choć miejscami serce pękało - jak można tak uchlewić auto ? Nigdy nie zrozumiem takich ludzi - kupa kasy wydana na rasowe auto, a w środku jak w chlewiku. Do tego szkoda na porządne dywaniki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 24 Stycznia 2023 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 @AndrewZS dzieki no niektorym to nie przeszkadza... ja jak patrze na takie dywaniki to az mam chec kupic nowe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 8 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Jak zwykle świetna relacja, super zdjęcia - fantastycznie, że tak ich dużo Przykre, że ludzie wykosztowują się na fajne wozy i tak je zapuszczają. Widzę, że pierzesz po czyszczeniu plastików - mnie zawsze udaje się podczas takiego zabiegu wybrudzić wszystko dookoła presprayem i płukanką Poza tym wolę zacząć od tapicerki, żeby schła, kiedy ja czochram tworzywa. Czemu akurat taka kolejność prac? Nie masz problemu z ochlapywaniem plastików? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 8 Lutego 2023 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 1 minutę temu, MMCzysci napisał(a): Jak zwykle świetna relacja, super zdjęcia - fantastycznie, że tak ich dużo Przykre, że ludzie wykosztowują się na fajne wozy i tak je zapuszczają. Widzę, że pierzesz po czyszczeniu plastików - mnie zawsze udaje się podczas takiego zabiegu wybrudzić wszystko dookoła presprayem i płukanką Poza tym wolę zacząć od tapicerki, żeby schła, kiedy ja czochram tworzywa. Czemu akurat taka kolejność prac? Nie masz problemu z ochlapywaniem plastików? dzięki wszystko zalezy od temperatury na zewnatrz, tutaj akurat było chłodno i fotele długo schły dlatego najpierw palstiki ogarniete tak ze moglem sobie usiąść a pozniej pranie bo na mokrym fotelu sobie nie posiedze a to co zachlapałem to tylko przetarłem i gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek1987 Opublikowano 14 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Kawał dobrej roboty, ktoś nie mial serca o dbanie tej skody środek zajechany nieźle. Kolor lakieru mój ulubiony a co do wosku to faktycznie, dociera się średnio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 14 Lutego 2023 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 @antek1987 dziękuję no fakt w środku było nieciekawie ale udało się ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi