Skocz do zawartości

Święto Detailingu! Rozpoczęcie sezonu w MrCleaner!

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
Opublikowano

Sorki, że pytam ale w tej całej ekscytacji spotkania i meetingu - nie wiem już z kim rozmawiałem zaraz na początku eventu koło stanowiska FunkyWith 🙂

Dwóch kolegów w koszulach (+ barberskie brody) Odezwijcie się pls za pamięci 🙂

Opublikowano

Petarda. Było w pyte ! Naprawdę szacun dla MRC za to co zrobił. Jestem pod wrażeniem organizacji, braku zamieszania mimo wszystko, naprawdę podopinane tematy były, bezproblemowe wydarzenie.

- osobiście brakowało mi kawy

- lepsza akustyka by się przydała choć jestem świadom, że przez gabaryty obiektu może to trochę ciężkie być  

- Krótszy czas oczekiwania na szame

- kosza na śmieci nie mogłem znaleźć

- wystawcy super, frekwencja w obu dniach byla Ok, ale spodziewałem się większej ilości osób. 

Mrc pokazał ze jest Top1 w Polsce. 

• Lubię to 1
  • Super 2
Opublikowano

Mi brakowało mojej obecności u Was😅 ale jak to w życiu bywa co się odwlecze to nie uciecze 😁 mam nadzieje, że to nie ostatnia taka impreza bo mam do Was tylko godzinke drogi, a po fotkach widać że impreza była na poziomie 👍🔥

• Moderator
Opublikowano

@osiolek1204 jakim zakazis jak tam parking był 😂

Dzięki wszystkim za imprezę! Było mega i fajnie było pogadać 🥰 oby więcej takich imprez bo było naprawdę fajnie 😁 no i wielki szacun do mrc za zorganizowanie tej imprezy by była wzorowo zrobiona 😁

• Lubię to 3
Opublikowano

Bardzo fajna impreza, wrażenia bardzo pozytywne👌. Nawet moja żona bardzo zadowolona było z takiego wypadu. Mojej córce muzyka dj przypadła bo sobie drzemkę ucięła😉 i  oczywiście zjeżdżalnia. Jeśli chodzi o wystawców to bardzo fajnie zorganizowane stanowiska.  Prowadzący też ciekawy był🤪. Jedzonka mi się nie udało spróbować bo szczerze nie miałem na to czasu😁. Z relacji syna bardzo dobre było, ale też zwrócił uwagę na czas oczekiwania.

minus tylko dwa zauważyłem:

- jak dla za krótkie godziny imprezy😁

- nie udało mi się z Wami wszystkimi poznać☹️

• Lubię to 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.