deusexe Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2022 Odkopałem stary Conditioner GT11 ponad 7 lat leżał i teoretycznie nie ma daty ważności, ale nie pamiętam czy produkt był biały czy zółty. Bo teraz jest żółtawy złoty i po wstrząśnięciu przy każdej próbie nałożenia niesamowite ilości wody wylewają się. Czy ktoś może powiedzieć czy nowy GT11 jest biały? Na zdjęci trochę obrzydliwym na tle białej chusteczki dla porównania i złapania balansu bieli edit. Chyba nie trafiony dział przez przypadek, ale nie mogę przesunąć... To dodam jeszcze, że nie wiem czy to jest do jasnej czy ciemnej skóry czy obu, bo różnie piszą? Teraz mam jasną i po nałożeniu albo minimalnie przyciemniło ją, albo wmawiam sobie. Mam nadzieję że Cleaner w razie w za dwa miesiące doczyści z powrotem.
penkus5 Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2022 @deusexe Tegoroczny Do białego mu daleko 1
alexander.p Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2022 Również mam kolor kawy z mlekiem.Wysłane z mojego SM-A105FN przy użyciu Tapatalka 1
deusexe Opublikowano 23 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2022 8 minut temu, alexander.p napisał(a): Również mam kolor kawy z mlekiem. Wysłane z mojego SM-A105FN przy użyciu Tapatalka A jak to wygląda z wodą?
penkus5 Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2022 @deusexe U mnie nie ma wody, jest to jakby pasta. Może po tylu latach potrzebuje kilku minut porządnego mieszania... 1
DaV Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2022 Mój ma około 5 lat i kolor ma taki sam Smarowałem nim kurtkę i rękawice motocyklowe kilka dni temu i działa tak samo jak w dniu zakupu.
Arturrro Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2022 A ja mam pytanie trochę z innej beczki: który jest prawdziwy? Oba? Bo są butelki z czerwoną i czarną etykietą. Dwie firmy (wipers.pl i gliptone.pl) ogłaszają się jedynym i wyłącznym dystrybutorem na Polskę. Na amerykańskiej stronie gliptone.com próżno szukać obu opakowań, jak i używanej powszechnie kodyfikacji GT11, GT12 itd. Wie ktoś, o co tu chodzi?
penkus5 Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2022 @Arturrro Tego z czerwoną pierwszy raz widzę Może na jakiś inny rynek wypuszczany w takim opakowaniu
Arturrro Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2022 Dystrybutor czerwonego pisze tak: A jeszcze spotkałem się z taką etykietą
Rekomendowane odpowiedzi