Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 1 Października 2022 Partner forum Zgłoś Opublikowano 1 Października 2022 ..
Eidos71 Opublikowano 28 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2022 @CAR CRAZY - widzę, że produkt dostępny już w sprzedaży. Z opisów w sieci wynika, że to nowa wersja (lub tylko nowe opakowanie) ADS Graphene Detailera - to prawda ? Czym różnią się od siebie oba produkty (poza wskazywaną, wyższą trwałością Graphene Seal) ?
PawelRDM Opublikowano 28 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2022 @CAR CRAZY to i ja zapytam skoro produkt lubi się z woda to jak będzie wyglądała kwestia osuszania przy myciu rinseless np od ADS. Czy aplikacja na mokro znacząco skraca żywotność produktu?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 28 Listopada 2022 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2022 @Eidos71 @PawelRDM Graphene Seal traktujemy jako Graphene Detailer v2 : czyli wzmocniona wersja aktualnego Graphene Detailera: ogólnie większość cech została wzmocniona, jest bardziej skoncentrowany. Nadal najprostsza aplikacja jest tzw. na mokro, przy aplikacji na sucho na ciemnych lakierach może pojawiac się lekka mgiełka. Ogólnie to na razie jestesmy w trakcie testowania różnych sposobów aplikacji, ale na pewno wersja z mokra fibra tak jak w przypadku V1 robi to co ma robić. Nie robiłem bezpośredniego porównania trwałości między różnymi aplikacjami, bo w sumie traktujemy to nadal bardziej w kategorii detailera dlatego zawsze wybieram opcje prostszej aplikacji a zarazem jak najlepszego efektu wizualnego Graphene Detailer : to typowa wersja lite graphene seal, bardziej dla zwykłego kowalskiego, bardziej jako typowy QD do lakieru, wnętrza i co nam jeszcze przyjdzie do głowy. Oba produkty lubią wodę i warto czasami pobawić się w dodatkowe rozcieńczenia, np w domu mam chyba rozcieńczony 1:20 i do sprzętu RTV rewelacja w efekcie i ekonomiczności. 2 1
PawelRDM Opublikowano 28 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2022 @CAR CRAZY zamówione będziemy testować w sezonie
Strus Opublikowano 7 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2023 Wpadł mi w oko. Ktoś coś o trwałości i zachowaniu z wodą - tafluje, kropelkuje? Skoro lubi wodę to psik, psik na lakier po spłukaniu finalnym i rozprowadzenie z jednoczesnym dotarciem?
Rekomendowane odpowiedzi