R0N1N Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Czemu? Ja używam:) No to szacuneczek. Jak dla mnie to "włosie" wygląda na za krótkie i za grube co sugeruje wysoką sztywność i słabą chłonność. Taka analiza zdjęcia.
Marco Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 słabą chłonnośćNo to fakt...Urządzonko to nie chłonie kurzu a raczej przemieszcza go po lakierze. Ale krzywdy się tym nie zrobi. Używam to raczej trochę na wyrost .Kupiłem ,przetestowałem i leży
TWes Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 A jaki olejek byście polecili do dustera? Osobiście używam monster shina od Nox-a, u mnie w garażu strasznie się kurzy i duster jest dla mnie zbawieniem... W lato bardzo często go używam i prany już był kilka razy ( szczególnie ze ma białe "włosie"). Nie widziałem nigdzie do tej pory żadnych olejków do nasączenia a chętnie bym się zaopatrzył.
Administrator Evo Opublikowano 31 Grudnia 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 Takich jak Ty masz chyba się nie nasącza, prędzej tego typu : http://www.sklep.car-spa.pl/pl/product/249/cs508-zyml-wool-duster-welniana-szczotka-do-odkurzania.html
lakikwap Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 a jest wogóle sens kupienia :marketowego" dustera? jakiegoś tańszego. czy tylko szkód może narobić?
TWes Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 Takich jak Ty masz chyba się nie nasącza, prędzej tego typu : http://www.sklep.car-spa.pl/pl/product/249/cs508-zyml-wool-duster-welniana-szczotka-do-odkurzania.html Tak się właśnie zastanawiałem czy potrzeba czy nie...
Prezes Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 Lepiej chyba kupić raz w roku duster za 5dych od nox'a i po sprawie
Moderator Domel Opublikowano 4 Września 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Września 2011 http://www.mrcleaner.pl/monster-shine-c ... p1395.html czy ktos uzywa tego dustera ? czy jest wart uwagi? mam taki zwykly ze sklepu za 8 zloty ktory wyglada podbnie ale zostawia wiecej "włokien" sam z siebie niz wciaga kurzu. pzdr.
mjq Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2011 Wojtek daleko szukasz. Mam takowy w bagażniku.
Moderator Domel Opublikowano 4 Września 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Września 2011 No to musze go zobaczyc i sam sprawdze
faraon3021 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 Odgrzeje temat Wyszły jakieś dobre nowości w temacie "Dustery"?
rickson Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 ostatnio kupiłem na zdjęciu wyglądem przypomina duster Zymola, którego kiedyś sprzedałem jest tańszy od niego prawie o połowę. Wełna ta sama ale Zymol jest większy objętościowo. Ogólnie dobry zakup, chociaż jak ktoś może dorzucić trochę $ to lepiej wziąć Zymola. edit: zmieniłem obrazek na właściwy
Administrator Evo Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 rickson, są dwie wielkości tego dustera, zwykła i XL. XL jest identyczny z obecnym Zymolowym, z tym że i tak obydwa są mniejsze od tego który sprzedałeś, widać oszczędność na wełnie
rickson Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 mam XL, długość ta sama, puszystość dużo mniejsza. ale i tak daje rade
Carire Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Evo, używałeś go i tego od zymola? W który lepiej zainwestowac?
rickson Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Nie jestem Evo ale Zymol 100% popytaj forumowych importerów o niego
Carire Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 rickson, popytam i w takim razie kupie go i napisze jak wrażenia
martinezzg Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 ja tam megsa używam - jest gitarra duży solidny- tyko nie wiem jeszcze jak się parafinkę uzupełnia i czy w ogóle jest to możliwe? ale dzis w wczxasów wróciłem i zgłębie temat...
Griffe Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Ja megsowym smigam juz czwarty sezon i poki co spisuje sie doskonale.
ShiningCar Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Ostatnio w ręce wpadł mi pewnien produkt California Duster - bardzo fajny! Na tyle fajny, że być może się u Nas pojawi
Griffe Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Griffe, a czym go myjesz? Producent pisze im wiecej zlapie kurzu tym lepiej sie zachowuje. Niczym jeszcze nie byl myty i jak dotad dziala. Dla mnie osobiscie to najwieksze lal w calej zabawie.
Carire Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2012 ShiningCar, no, no dobrze wiedziec a gdzie może jakieś większe info o nim ?
M4ciek Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2012 też mam tego Meguiars'owego (ponad rok), dzisiaj nawet dyskutowałem na jego temat na spocie - bo jest już ufajdany choć zbiera kurz nadal, ale ogólnie chciałem go wyprać tylko co dalej? bo straci ten olejek i tutaj podpowiedziano mi że Swissvaxy mają jakiś w ofercie ja go stosowałem tylko jak po umyciu i wstawieniu do garażu kolejnego dnia wyciągałem auto pełne kurzu
ShiningCar Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Carire, California Duster
Rekomendowane odpowiedzi