Jump to content

Recommended Posts

• Administrator
Posted

Czy wie ktoś może czy w Poznaniu lub okolicach są organizowane jakieś szkolenia z zakresu detailingu? Chciałbym się podszkolić i zająć się tym tematem poważniej, osiągnąć lepsze efekty itd.... Marzę o pracy w tej branży!

Może ktoś coś słyszał, ktoś coś wie!? Będę wdzięczny za pomoc...

Posted

Wydaje mi się, że troszkę za dużo wołają :/ przyjedź kiedyś na spotkanie lokalne to się na pewno więcej dowiesz ;)

Posted
8 godz za 800złnetto-1 dzień ogarniają kompleksowy detailing auta. Chyba trochę naciągane.Co sądzicie o tym?
Coś w stylu korespondencyjnej nauki pływania, jazdy konnej lub gry na gitarze :kox:
  • Administrator
Posted

Jak można w 8 godz ogarnąć tyle zagadnień i to jeszcze z ćwiczeniami praktycznymi?!

Posted

Wiesz, skoro ludziom pozwala się tatuować po ukończeniu 6 godzinnego kursu z zajęciami praktycznymi w szkicowniku (!!), to wydaje mi się że w dziedzinie detailingu narobisz mniej długotrwałych szkód...

Niestety, tak w tej chwili wyglądają odpłatne ekspresowe szkolenia - większość jest zadowolona, bo dostaje papierek a o to im głównie chodzi niestety... :thumbdown:

Zdecydowanie więcej dowiesz się ustawiając się z którymś z forumowiczów lub pokazując się (a może organizując) spotkanie regionalne z innymi pasjonatami.

Pozdrawiam

Posted

no ale prawda jest taka, że wiedza kosztuje...choć jakiekolwiek szkolenie jednodniowe może się odbywać conajwyżej z zakresu mycia bez niczenia a nie detailingu... valeting bym wyceniał czasowo na 2 dni, detailing na tydzień.

i wydaje mi się, że kilka stów za solidną naukę detailingu za dzień nie jest wygórowaną stawką, przecież koszt szkolenia należy rozpatrywać w perspektywnie przyszłych możliwych zysków.

• 1 year later...
Posted

Jak szkolenia to można sie zgłosić do Kanar-a , robi takowe i zamieszcza info na swojej stronie. Polecam.

Posted

carnauba z krakowa robi takie szkolenia ale moim zdaniem nie warto lepiej porobic znajomym fury by sie nauczyc

Posted

Od kiedy Tomek odszedł z carnauby to zbyt pochlebnych opinii o nich nie słyszałem ...