DjDarecki Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 A może to rysy , przetarcia plastyku?
Gość Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 WashClub, dzieki za przetłumaczenie A może to rysy , przetarcia plastyku? raczej nie,bo wszystkie plastiki tak wyglądają ...
Tomasz KRK Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 Nie ma sprawy. Rozwijając poprzednią wypowiedź, chodzi o środek wielozadaniowy, po którym spodziewałbyś się dobrych efektów czyszczenia na wielu elementach: pod maską, na progach, koła, plastiki wewnątrz, tapicerka etc.
Gość Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 WashClub, nie Natural Shine używam do wnętrza,pod maską używam dressingu też megsa,do koł mam tez z tej firmy inny środek... żle napisałem,chodziło mi o wszystkie plastiki wewnątrz auta
Tomasz KRK Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 Nie rozumiem. Czyścisz plastiki dressingiem ? i pod maską też ?
Gość Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 W komorze silnika tak. http://www.meguiars.pl/shop/index.php?c ... 30b6fd4968 a oto efekt jak mi wyszło,w sobotę czyściłem :
Tomasz KRK Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Czyściuteńko Można smażyć naleśniki.
Gość Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 czy ktoś by mógł mi podesłać linka do APC mgs'a bo szukam i jakos nie mogę znaleźć
Thomas Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 wygląda bardzo ładnie ale mam pewne ale to są tylko powierzchniowe czystości a gdzie to co się kryje pod tymi osłonami ?? tam też czyściłeś ??
Łukasz Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 czy ktoś by mógł mi podesłać linka do APC mgs'a bo szukam i jakos nie mogę znaleźć Proszę http://www.meguiars.pl/shop/product_inf ... cts_id=367
Gość Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 a gdzie to co się kryje pod tymi osłonami ?? tam też czyściłeś ?? też jest doczyszczone,może nie tak jak na wieszku ale tez jest czysto Łukasz, dziekuje
julian Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 silniczek bardzo ładnie wygląda, na żywo jeszcze lepiej;)
cyprianmeister Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 btw ja uzywam NXT Tech Protect do plastikow i uszczelek na zewnatrz i jest okejos
Łukasz Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 btw ja uzywam NXT Tech Protect do plastikow i uszczelek na zewnatrz i jest okejos Dobry środek, ale jest strasznie tłusty przy pracy z nim i trochę to denerwuje, bo ma się ciągle tłuste dłonie. Natural Shine jest pod tym względem jednak lepszy.
Wlody Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 btw ja uzywam NXT Tech Protect do plastikow i uszczelek na zewnatrz i jest okejos Dobry środek, ale jest strasznie tłusty przy pracy z nim i trochę to denerwuje, bo ma się ciągle tłuste dłonie. Natural Shine jest pod tym względem jednak lepszy. Zgadza sie, NS używam go długo i jestem b. zadowolony, nie dość że kokpit ładnie wyglada to jeszcze fajnie pachnie.
Rekomendowane odpowiedzi