Skocz do zawartości

Meguiars Natural Shine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WashClub, dzieki za przetłumaczenie :oops:

A może to rysy , przetarcia plastyku?

raczej nie,bo wszystkie plastiki tak wyglądają ...

Opublikowano

Nie ma sprawy. Rozwijając poprzednią wypowiedź, chodzi o środek wielozadaniowy, po którym spodziewałbyś się dobrych efektów czyszczenia na wielu elementach: pod maską, na progach, koła, plastiki wewnątrz, tapicerka etc.

Opublikowano

WashClub, nie Natural Shine używam do wnętrza,pod maską używam dressingu też megsa,do koł mam tez z tej firmy inny środek... żle napisałem,chodziło mi o wszystkie plastiki wewnątrz auta :)

Opublikowano

wygląda bardzo ładnie ;) ale mam pewne ale :P to są tylko powierzchniowe czystości :D a gdzie to co się kryje pod tymi osłonami ?? tam też czyściłeś ??

Opublikowano
a gdzie to co się kryje pod tymi osłonami ?? tam też czyściłeś ??

też jest doczyszczone,może nie tak jak na wieszku ale tez jest czysto :P

Łukasz, dziekuje

Opublikowano
btw ja uzywam NXT Tech Protect do plastikow i uszczelek na zewnatrz i jest okejos :)

Dobry środek, ale jest strasznie tłusty przy pracy z nim i trochę to denerwuje, bo ma się ciągle tłuste dłonie. Natural Shine jest pod tym względem jednak lepszy.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
btw ja uzywam NXT Tech Protect do plastikow i uszczelek na zewnatrz i jest okejos :)

Dobry środek, ale jest strasznie tłusty przy pracy z nim i trochę to denerwuje, bo ma się ciągle tłuste dłonie. Natural Shine jest pod tym względem jednak lepszy.

Zgadza sie, NS używam go długo i jestem b. zadowolony, nie dość że kokpit ładnie wyglada to jeszcze fajnie pachnie.