barat Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2012 Pracuje się przyjemnie i szybko ... do tego jest w takiej cenie, że człowiek się nie pucuje, by użyć jak najmniej Ale zapach jest tragiczny ... jak porównam z moim DJ Hard Candy to już wogóle...
panek Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2012 zapach zapachem ale juz 2 miesiąc położony na cleaner dodo się trzyma, auto czysto użytkowe w tym czasie około 6,5tkm przebiegu 1x qd SG, tytłane w błocie piasku , aż się japa cieszy jak po jeździe w deszczu auto jest czystsze aniżeli przed
lu5asz Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Ja chyba popelnilem jakis blad w aplikacji na dachu bo jedynie tam,po dwoch tygodniach od aplikacji,są wieksze krople o nierownomiernych ksztaltach grrr.Chyba go za wczrsnie polerowalem.dodam ze glinkowalem,uzylem cleanera dodo itd. Moze moglbym na samym dachu polozyc jeszcze jedna warstwe wosku? Jak myslicie?
Wielebny Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Wosk się poleruje jak się "zemngli" po nałożeniu a kolejną warstwę wosku po 24h od ostatniego nałożenia - to takie ogólne zasady odnośnie wosków.
marcinK Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Myślę, że możesz położyć bez szkody.
kolargol Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 no i mój FK po miesiącu chyba padł Nakładałem na achillesa nakładanego rotacją potem jedna warstwa i na noc do garażu (temp 15 stopni), druga warstwa następnego dnia i też auto całą noc w garażu. Więc nie wiem czy nie polubił się z achillesem czy brak odstępu miedzy nim a fk? Tak wygląda dzisiaj po 3 myciu : generalnie auto po dłuższej chwili jest suche: ale woda spływa bardzo wolno i kropelki też marne próbował ktoś połączenia FK + achilles?
Mati1989 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2012 U mnie od nałożenia FK 1000 mineło kilka dni, jak narazie ładnie się trzyma: Ja przed woskiem dałem dodo LPL i w niektorych miejscach IPĄ przetarałem.
Moderator krd Opublikowano 1 Grudnia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2012 kolargol cos musiales zrobic nie tak, albo masz bardzo zajechany lakier i nie domywasz go, ale i tak stawialbym na to pierwsze... U mnie na felgach ubieglorocznej zimy dluzej i lepiej dawal rade... Nie wspominajac tego, ze 2 wartstwy wytrzymaly caly okres zimowy, tj od listopada/grudnia do konca marca.
MM.MM Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2012 krd, tzn. jak kropelkował ? ja tam nie wierze w FK, po miesiącu jest padaka.
bobas Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2012 Mój po miesiącu wygląda prawie tak samo jak tydzień po aplikacji.
MM.MM Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2012 bobas, Ile razy myty i jaki przebieg ?
cinkciarz Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2012 Dzis kładłem pierwszy raz Hi Tempa, wczoraj położyłem na budę SRP. Według mnie bardzo lekko się go rozprowadza i dociera, mogę powiedzieć, że to formalność. Na pewno jest to duży plus w porównaniu do 476s moim zdaniem, którego docieranie wspominam jednak jako walkę z woskiem.
bobas Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2012 Wczoraj myty 2 raz. Przebieg około 1000km
kolargol Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 krd, lakier po solidnym "odświeżeniu" w sierpniu. Możliwe że po achillesie powinienem zrobić dłuższą przerwę. W zeszłym roku kładłem na srp i wytrzymał niemal 4 miesiące. Najgorzej że nie ma teraz jak "poprawić"
bobas Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Tak to wygląda po miesiącu. Krople śniegowe.
bobas Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Werkstat Prime Acrylic oraz do testów na połowie maski Ez Creme Glaze od Chemical Guy`s.
Carire Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 U mnie leży na achillesie oraz na wolgangu i jak narazie radzi sobie na nich świetnie przy pracy recznej polecam wolfganga, achilles ciezko sie sciera i zasycha szybko...
daniels Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ez Creme Glaze od Chemical Guy`s. testowałem kiedyś na sełacie i FK zjechało szybciej niż po dodo i wolfgangu, był to niestety chyba 4ty z kolei środek CG który mnie zawiódł, od tego czasu do marki wracam sporadycznie...
bobas Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 Jak na razie u mnie po miesiącu nie widać żadnych różnic na części z EZ.
glorusek Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2012 Na ile taka jedna tubka starcza? tzw ile razy auto mozna owoskowac
gary Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2012 glorusek, wszystko zależy czy mała ta tubka, czy duża no i kolor auta też ma znaczenie poszukaj, a znajdziesz odpowiedź na to pytanie...
glorusek Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Ta duza tubka za prawie 90zl 443 ml bodajze na ile ona wystacza? kolory aut rozne, ale chodzi mi mniej wiecej ile wam wystaczylo
gary Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 kolory aut rozne, to była ironia kolor auta nie ma znaczenia.. ok. 10-15 gramów na auto. to troszkę za dużo..
Rekomendowane odpowiedzi