gruby_RS Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 Tak, odważne, pionierskie czasy...Dotknąć luksusu - bezcenne, za wszystko inne można kartą
gruby_RS Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 Ano Tak dla jasności to oba woski są fantastyczne, każdy ma to "coś" To że nie biegamy już z Pavlikiem po mieszkaniach i parkingach szukając komu i na czym by tu walnąć 50/50 z wosku czy dressingu , nie oznacza że te produkty uznałem za złe i/lub niepotrzebne
Pavlik Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 Ech...ależ dinozaur kubik, o ile na CR faktycznie wybulić trzeba dobrych kilka PLN´ów, o tyle samplerek Destiny można mieć w całkiem przyjemnej cenie. W tych woskach ukryta jest jakaś magia i ilekroć oglądam te filmiki, tylekroć chciałbym znów mieć je na dłoniach i poczuć ich aromat. Niestety...nakładanie wosków wymaga pełnej celebracji, ołtarzyki, kadzidełka itp. a ja na to obecnie czasu nie mam...może kiedyś? ciekawe czy teraz poleżały by dłużej
dareme89 Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 Mam pytanie o SV Onyx. Czy innym tez mocno kurz przyciaga, czy akurat zostawilem auto w jakims felernym miejscu?
daniels Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 nie zauważyłem takiej przypadłości, teraz jest taki syf w powietrzu i na drogach że wszystko łapie kurz jak szalone...
mar3 Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 Mam pytanie o SV Onyx. Czy innym tez mocno kurz przyciaga, czy akurat zostawilem auto w jakims felernym miejscu? nie zauważyłem takiej przypadłości, teraz jest taki syf w powietrzu i na drogach że wszystko łapie kurz jak szalone... pewnie się narażę ale ... bogatemu wolno a jak Sonax złapie kurz to afera? tak, piszę to ja, ja który zamiast posmarować lakier Sonaxem wybrał Titanium
Moderator Eryczek Opublikowano 9 Marca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 wybrał Titanium i też przyciąga kurz?
mar3 Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 wybrał Titanium i też przyciąga kurz? przyciągał, tak jak wszystko przyciąga, albo nie przyciąga edit - bo nie dopisałem - Sonaxa też mam
kubik Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 samplerek Destiny można mieć w całkiem przyjemnej cenie. Wiem,zawsze się z nim mijam,jak jestem przy sianie to na handel nie ma,a jak na koncie sucho to zawsze przewalą się 2-3 przez giełdę
Moderator Eryczek Opublikowano 10 Marca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 Temat nowości od PA był już poruszany ale chciałbym podpytać trochę konkretniej. http://www.polishangel.net/collections/ ... a-creation Jak te woski należy przyporządkować do wosków które znamy: Majeste De Passion Husaria SF Zgaduję że dawny SF to obecnie No1 albo X Carnauba a Carnauba to Husaria? Czy znalazł ktoś już opinie o tych woskach? - czy poprawił się aspekt zapachowy?
kaskra1 Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 Co myslicie albo jakie macie doswiadczenia z Angelwax GUARDIAN jako substytut dla woskow na nieco cięższe warunki . Jak np. Colli i Fk
SJake Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 Eryczek, Carnauba Creations to nic co było do tej pory. Husaria jest oferowana nadal w edycji takiej jak Carnauba Creations Ceny rozwalają ale dobrze, że można dokupić chociaż refill w przyszłości.
Carire Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 Eryczek, Carnauba Creations to nic co było do tej pory. Husaria jest oferowana nadal w edycji takiej jak Carnauba Creations Ceny rozwalają ale dobrze, że można dokupić chociaż refill w przyszłości. będziesz coś testował?
kamilgt Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 SJake, czyli ta nowa wyższa cena husarii to cena za wosk w tym nowym pudełku i słoiczku??
SJake Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 kamilgt, Tak, obecna cena to za nową wersje. Coś w niej było modzone... o tak to wygląda...
SJake Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 zacne etui Też mi się podoba, lecz ciekaw jestem zawartości, a raczej... Czy popsuli, czy poprawili
Carire Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 SJake, to musisz wypróbować i dać znać
Wax Paradise Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 Jeśli chodzi o moje zdanie, to nie przepadam za takich sztucznym przepychem. Firmy znane, cenione, z renomą, nie muszą się wyróżniać opakowaniem Liczy się zawartość, a nie okładka. Nie tak się tworzy ekskluzywność. Mnie czymś takim nie kupią, choć wiele osób kupuje oczami...
SJake Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 Wax Paradise, zgadzam się po części z Twoją opinią. Problem w tym, że POLISHANGEL nie jest znaną, cenioną firmą z renomą i musi się na tle tych "uznanych" wyróżniać, by pozyskać nową klientele. Szczególnie, że takowa, na którą liczy nie jest dziełem przypadku. Czy czegoś brakuje zawartości, że nie ma w niej aspiracji dla miana ekskluzywnego produktu? Wydaje mi się, że nie. Produktów jest na rynku mało, wszystkie konfekcjonowane ręcznie i każdy produkowany w sumie na zamówienie. Działają, spełniają wymogi easy on i easy off, wszystko w otoczce pełnego wsparcia dla klienta. Bez urazy, ale podejrzewam, że produkt POLISHANGEL nawet zapakowany w szary papier i słoik po dżemie nie znalazłoby w Tobie sojusznika, a nawet jeśli, to ubolewałbyś wówczas w myśl:"zapłacić tyle kasy i takie słabe etui na wosk" - mylę się?
bartek87 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 jaki wosk z wyższej półki na wiosnę-lato byście polecili do srebrnego Audi A8 ? obecnie używam wosku R-222 ale chcę coś lepszego. Priorytetem jest wyciągnięcie z tego "niewdzięcznego" koloru maxymalnej głębi, wosk nie musi być super trwały. Póki co myślę nad: - Zymol Creame - Scholl the rock - Concours de beauty - CG Lava - ??? sam już nie wiem co wybrać dlatego proszę o pomoc
Dystrybutor EXCEDE Opublikowano 25 Marca 2013 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 CG Lava Ten to sobie odpóść Zastanów się nad AF Illusion lub coś z Mitchell & King - nie testowałem ale wydają się bardzo ciekawe
Rekomendowane odpowiedzi