Seba723 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 "gruby_RS""Seba723"]choroby wieku dziecięcego Husaria (kilka wersji) była testowana przez grupę entuzjastów tak, jakby nowy model samochodu pokonał 20 milionów kilometrów , więc trop w sumie słuszny, ale w tym wypadku chybiony Napisałem -bynajmniej w moim przypadku,poniważ mam Shielda (dopóki nie zobaczę dna ,jego słoika-innego nie kupię). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 gruby_RS Pneu, CarBath, Mirage, Autobahn (to akurat rewelacja) i mi wystarczy. Wiem, wiem prawie nic nie miałem, ale jakoś się nie mogę przełamać. Jeszcze kupię Concorso i może wtedy nastąpi kaboom i ogarnie mnie dozgonna miłość do SV. Husaria już po pierwszym smarowaniu zauroczyła mnie, a po teście wytrzymałości już się zakochałem po uszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 maq, czemu nie ma testu w odpowiednim dziale ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 kamilgt, muszę jakieś porządne auto "załatwić" bo mojego szrota to żal pokazywać. Ale myślę, że znajdzie się dobry obiekt. Moja podopieczna w dziedzinie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Pneu, CarBath, Mirage, Autobahn Wszystkie wymienione posiadałem i Pneu zużyłem do końca, a reszta poszła w świat...więc coś w tym jest Concorso fajny, ale... też sprzedany po jednym maźnięciu zielonka....w tej cenie jest lepszy zawodnik, akurat z Twojej "favorite brand" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 w tej cenie jest lepszy zawodnik, akurat z Twojej "favorite brand" ? zastanawiałem się nad samplerem concorso ale może jeszcze to przemyśle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Concorso fajny, ale... też sprzedany po jednym maźnięciu zielonka....w tej cenie jest lepszy zawodnik, akurat z Twojej "favorite brand" Concorso na zielonych robi robote zastanawiałem się nad samplerem concorso ale może jeszcze to przemyśle ? Na pewno nie bedziesz zalowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat's Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 samplerem concorso SV ma samplery ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekB Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 No podobno bedzie mial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 dokładnie po 50 ml mają byc dostępne, czekają tylko na dostawe i ma też byc Migare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Jak juz to Mirage chyba ze cos nowego wprowadzaja Coraz lepiej pachnie PA SF , chyba musze sztachnac sie zymolem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Gruby RS napisał :Ale chyba to i tak nieważne...nadchodzi Armagedon, koniec woreczków i tego tematu Co miałeś na myśli? kwarce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Concorso vs Mystery - ktoś coś może powiedzieć na ich temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Mając Concorso rozważałbym zmianę na Mystery, mając Mystery raczej bym nie pomyślał o zmianie na CRa. Nie mając żadnego, kupiłbym Insignisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Mając Concorso rozważałbym zmianę na Mystery, mając Mystery raczej bym nie pomyślał o zmianie na CRa. Dokładnie to chciałem przeczytać. Nie mają żadnego, kupiłbym Insignisa Tylko i wyłącznie nówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 nówki Myślę że szłoby jeszcze gdzieś jakąs wyrwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Evo, Tylko, że ja planuję 2013 (w tym roku poszedłem trochę grubo) czyli pewnie już nie będzie. Chyba, że v3. A plan jest taki: - SkyFly (150) i Husaria (150ml) - Mystery, Endurance lub Shield Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Myślę że szłoby jeszcze gdzieś jakąs wyrwać Jakiś konkretniejszy namiar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 escimo, uderzaj do kolegi z Norwegii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Uderzalem, ale zero odzewu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 A mam pytania do przedstawiciela SV. Czy firma ma w planach samplery innych wosków, tych najdroższych -CR, Mystery, Divine -na wzór ZYMOLA? I przy okazji zapytam, czy ktoś miał do czynienia z woskiem SV Zuffenhausen. Mało o nim na forum, a jest dedykowany do najnowszych Porsche. Przypomnę, że tak samoGlasure Zymola jest dedykowany do porsche, a na naszych lakierach wygląda obłędnie. Może Zuffenhausen też by się sprawdził?. Mam w swoim vw golfie V cześci od najnowszego porsche carrera (chromowane nakrętki płynu oleju i płynu chłodzącego ), więc wosk też by się przydał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 mario, zobacz tutaj: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?p=272866 Planowana dostawa: wrzesień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Wiem, wiem, ale ja już pytam o kolejne dostawy . Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 mario, przeczytałem już posta przed edycją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 czy ktoś miał do czynienia z woskiem SV Zuffenhausen Ja. Dobry wax. Jak masz chęć to bierz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi