Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"gruby_RS""Seba723"]choroby wieku dziecięcego

Husaria (kilka wersji) była testowana przez grupę entuzjastów tak, jakby nowy model samochodu pokonał 20 milionów kilometrów :-]:D , więc trop w sumie słuszny, ale w tym wypadku chybiony :-]

Napisałem -bynajmniej w moim przypadku,poniważ mam Shielda (dopóki nie zobaczę dna ,jego słoika-innego nie kupię).

Opublikowano

gruby_RS

Pneu, CarBath, Mirage, Autobahn (to akurat rewelacja) i mi wystarczy. Wiem, wiem prawie nic nie miałem, ale jakoś się nie mogę przełamać. Jeszcze kupię Concorso i może wtedy nastąpi kaboom i ogarnie mnie dozgonna miłość do SV. :kox:

Husaria już po pierwszym smarowaniu zauroczyła mnie, a po teście wytrzymałości już się zakochałem po uszy. :-]:kox:

Opublikowano

kamilgt, muszę jakieś porządne auto "załatwić" bo mojego szrota to żal pokazywać. Ale myślę, że znajdzie się dobry obiekt. :-]

andrutow%25C3%25B3z.JPG

Moja podopieczna w dziedzinie :ad: .

Opublikowano
Pneu, CarBath, Mirage, Autobahn

Wszystkie wymienione posiadałem i Pneu zużyłem do końca, a reszta poszła w świat...więc coś w tym jest :o

Concorso fajny, ale... też sprzedany po jednym maźnięciu zielonka....w tej cenie jest lepszy zawodnik, akurat z Twojej "favorite brand" :P;)

• Moderator
Opublikowano
Concorso fajny, ale... też sprzedany po jednym maźnięciu zielonka....w tej cenie jest lepszy zawodnik, akurat z Twojej "favorite brand" :P;)

Concorso na zielonych robi robote :-]

zastanawiałem się nad samplerem concorso ale może jeszcze to przemyśle :-] ?

Na pewno nie bedziesz zalowal :)

Opublikowano

Gruby RS napisał :Ale chyba to i tak nieważne...nadchodzi Armagedon, koniec woreczków i tego tematu

Co miałeś na myśli? kwarce?

• Administrator
Opublikowano

Mając Concorso rozważałbym zmianę na Mystery, mając Mystery raczej bym nie pomyślał o zmianie na CRa. Nie mając żadnego, kupiłbym Insignisa :D

Opublikowano
Mając Concorso rozważałbym zmianę na Mystery, mając Mystery raczej bym nie pomyślał o zmianie na CRa.

Dokładnie to chciałem przeczytać. :good::evil:

Nie mają żadnego, kupiłbym Insignisa

Tylko i wyłącznie nówki :P

Opublikowano

Evo, Tylko, że ja planuję 2013 ;) (w tym roku poszedłem trochę grubo) czyli pewnie już nie będzie. Chyba, że v3.

A plan jest taki:

- SkyFly (150) i Husaria (150ml)

- Mystery, Endurance lub Shield

:)

Opublikowano

A mam pytania do przedstawiciela SV.

Czy firma ma w planach samplery innych wosków, tych najdroższych -CR, Mystery, Divine -na wzór ZYMOLA?

I przy okazji zapytam, czy ktoś miał do czynienia z woskiem SV Zuffenhausen. Mało o nim na forum, a jest dedykowany do najnowszych Porsche.

Przypomnę, że tak samoGlasure Zymola jest dedykowany do porsche, a na naszych lakierach wygląda obłędnie. Może Zuffenhausen też by się sprawdził?.

Mam w swoim vw golfie V cześci od najnowszego porsche carrera (chromowane nakrętki płynu oleju i płynu chłodzącego :D), więc wosk też by się przydał :good: