Administrator Evo Opublikowano 13 Maja 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Pytanie do właścicieli Insignisów - gdzie je trzymacie, i jaką konsystencje mają Wasze egzemplarze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy49 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Pytanie do właścicieli Insignisów - gdzie je trzymacie, i jaką konsystencje mają Wasze egzemplarze ? Lodówka +8 stopni, konsystencja twarda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Lodówka +8 stopni, konsystencja twarda. +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 14 Maja 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Może i swojego wstawie do lodówki...po ostatniej akcji nakładania ręcznie, wosk stał się mocno "soczysty" , że tak powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 wosk stał się mocno "soczysty" Żebyś zaraz sobie nie pomyślał że to "klątwa dzinkinsa" bo z jednym woskiem mam podobnie........................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Evo, to normalne. Za 'duzio' miziałeś w nim paluchem i... Zauważyłem, że SV i nie tylko tak mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 14 Maja 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 No jak na SV to średnio normalne , nic innego się tak u nas nie zachowywało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Evo, no to pomiziaj trochę Crystal Rocka i zobaczysz, że "rock" straci na twardości. Ale... czyżby Twój INSIGNIS miał jakieś "soki", zwilgotniał pod pokrywką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 14 Maja 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 pomiziaj trochę Crystal Rocka i zobaczysz, że "rock" straci na twardości Przez "serwis" przewinęły się trzy i żaden tak nie robił , mimo namiętnego macania Soków nie puścił, poprostu zrobił się mięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Mały UPdate W relacji Tfelka na Twingo RS został użyty SV Insignis i tak sobie radzi ponad dwa tygodnie po aplikacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 dzinkins, czemu są 3 filmy zamiast 1go? fajny fajny ten insignis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 dzinkins, czemu są 3 filmy zamiast 1go? A tak jakoś na szybko wyszło, innym razem się poprawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Myślę że ciekawe porównanie. http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... +auto+wash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Cisz tutaj to może weekendowy wosk po 1,5 miecha od nałożenia i 2500km przebiegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 27 Czerwca 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Ladnie, ladnie, woda splywa jak po masle Ciekawe jak bedzie wygladal Destiny po takim samym czasie. Wodzu, ile razy myty od nalozenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Ciekawe jak bedzie wygladal Destiny po takim samym czasie. Odpowiem za miesiąc z kawałkiem przebieg będzie nawet podobny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Wodzu, ile razy myty od nalozenia? Trzy razy ręcznie i 2 razy piana jak się nie mylę Destiny następnym razem może ale jeszcze mam swego czarnego konia na ten sezon do testów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Ja za niedługo tez podobny przebieg i 3 tygodnie będą wtedy z małym hakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Cisz tutaj to może weekendowy wosk po 1,5 miecha od nałożenia i 2500km przebiegu Bo Z Concours to wosk na polskie długie weekendy, które trwają około 1 miesiąca u mnie wytrzymuje mniej wiecej taki długi weekendzik. Myty 2 razy PA Glissante z pre washem pianą VP PH neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Bo Z Concours to wosk na polskie długie weekendy, które trwają około 1 miesiąca u mnie wytrzymuje mniej wiecej taki długi weekendzik. Myty 2 razy PA Glissante z pre washem pianą VP PH neutral. W tamtym roku po 3 miesiącach sam go ściągnąłem, teraz tak wypada że po dwóch nałożę inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 No jak na SV to średnio normalne , nic innego się tak u nas nie zachowywało Moze kupiles jakas "dlubana" wersje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Panowie mam dwa pytania co do Glasura- Jak długo utrzymuje się Wam na lakierze(bo mam wrażenie jakby go nie było po pierwszym myciu )?Ile czekacie po nałożeniu żeby go wypolerować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Ile czekacie po nałożeniu żeby go wypolerować? Tak z 1-2 minuty. Wycierany "na mokro" Następnie docierany po 6-12h. bo mam wrażenie jakby go nie było po pierwszym myciu Czym go myłeś? Co było pod Glasurem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 SJake, myłem Duraglossem 901,a pod woskiem był HDC... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Szalony, ile czasu mineło od aplikacji? Ile wlałeś szamponu? Używałeś jakiegoś prewasha? Jaka była temperatura wody w wiaderku? Myjka zimnowodna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi