gruby_RS Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Ktoś smarował już? Coś To warte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 28 Marca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Myśle że po tym zdjeciu nie będzie wątpliwości że wosk bije Divine'a, co autor starał się tutaj pokazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 gruby_RS, to ten Scholl jest "kakałkowy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 żeby tylko.... 2m13s... ale pachnie kozacko, konsystencja masełko a`la Concours - powinno być git. Jak jutro nic się nie "urodzi" to leci jakaś "50" z... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 No ta... wosk wyciskany z ula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Zawsze jak gruby_rs wybiera się do mnie jak "sujka za morze" to są tego dwa powody nowy "stuff" albo głowa boli po wieczorze ps. Pawełku - Proszę jutro o wstępny odbiór komisyjny Yariski wieczorkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zymol Concours - tydzień po aplikacji. Tygodniowy brud jedynie opłukany wodą, bez jakichkolwiek detergentów. klapa bagażnika: dach: maska: jak na weekendowy wosk...całkiem nieźle. Zobaczymy co będzie po umyciu rękawicą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 BLACK LABEL TO LIPNY WOSK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 No.... "Mina" Czy tylko ja wyczuwam subtelną nutę ironii ??? ( ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Nie no, ja tylko przestrzegam potencjalnych kupców żeby nie kupowali, nie widzisz jakie te kropelki niekształtne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Tylko zapomniałeś dodać, że auto pewnie zimą z garażu nie wyjeżdża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Rozumiem, że to prosiak z Twojej relacji? Daily car cały czas? zima, etc ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Daily car, auto codziennie dojeżdza z podwarszawskiej "wsi" na południe od Wawy, do pracy na Powiślu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 No to wychodzi na to, że niektórzy się nie znają i nie potrafią poprawnie zaaplikować wosku - amatorzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 niektórzy się nie znają i nie potrafią poprawnie zaaplikować wosku - amatorzy rękawica rzucona Nie ma zmiłuj, BL leci w tygodniu na zielonka... Wodzu, niebawem masz gościa-"sępa"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Raceglaze Black "Mina" Label : Za te pieniądze MINA No to wychodzi na to, że niektórzy się nie znają i nie potrafią poprawnie zaaplikować wosku - amatorzy Nie mówię że nie - oczywiście amator hobbysta : nigdy inaczej nie twierdziłem Nie ma zmiłuj, BL leci w tygodniu na zielonka...Wodzu, niebawem masz gościa-"sępa"... Zapraszam bo moje zdanie się "jeszcze" nie liczy Ale spoko.................................................. TO MOŻE INACZEJ Zapraszam trzy chętne osoby do wzięcia udziału w teście RB BL- zgłoszenie na PW wmiarę doświadczonych forumowiczów Wybiorę trzy-pięć osób do których wyślę próbki wosku którzy też go przetestuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Poszło PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 dzinkins, przecież ja żartowałem, zapomniałeś jaki dziś dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 dzinkins, przecież ja żartowałem, zapomniałeś jaki dziś dzień Ale przecież bez urazy jeszcze daleko mi do "profa" Ale działam i ciągle się uczę [ Dodano: 1 Kwiecień 2012, 23:12 ] Pierwsze trzy osoby wybrane do testu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-m Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Teścik może być ciekawy- przyznam, że miałem chrapkę na blacka na wiosnę, ale ciągle chodzi mi po głowie nowość Scholla z pszczołami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 nowość Scholla z pszczołami. pierwsze testy - będzie tzw hard player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Lista zamknięta do testu RG BL - zaraz pójdę PW do wybranych 6 osób:-] Czekamy na testy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Wczoraj, tj 2 godziny temu BL nalozony na moj daily car Zobaczymy jak sie spisze. Oczekujcie fotek/filmikow z bezdotykow Jak slonce dzis dopisze to dziabne jakas fotke /edit Jeszcze raz wielkie dzieki dzinkins za mozliwosc partycypowania w tak zacnym wydarzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capricorn Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Myśle że po tym zdjeciu nie będzie wątpliwości że wosk bije Divine'a, co autor starał się tutaj pokazać Trochę przesadziłeś bardziej się skłania ku Concorso. maciek-m napisał/a: nowość Scholla z pszczołami. pierwsze testy - będzie tzw hard player Więc powinieneś właściwie zaaplikować przygotowany lakier (jakiś cleaner) - IPA - Vintage, nadmienię że niebawem będzie nowy Cleaner W9+ o niesamowitym zapachu lecz na razie tylko w opakowaniach 1 kg do profesjonalnego użytku. Innym tematem jest rytuał nakładania tego wosku zalecany by Frankyboy Nakładamy aplikatorem ruchami okrężnymi czarnym aplikatorem Scholla który idealnie pasuje do pustego aluminiowego opakowania. Wosk nie wymaga schnięcia można go natychmiast spolerować. Najważniejszy jest masaż który wykonujemy dłońmi, ciepło z rąk sprawia że wosk zaczyna się pocić a głębia koloru powiększać. Cały potencjał tego wosku najlepiej uwidacznia się następnego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 BLACK LABEL TO LIPNY WOSK Nareszcie zaczynasz nabierać dystansu do tego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi