Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

P1110127-1.jpg

Myśle że po tym zdjeciu nie będzie wątpliwości że wosk bije Divine'a, co autor starał się tutaj pokazać ;):-]

Opublikowano

żeby tylko.... :o:D

2m13s... :shock:

ale pachnie kozacko, konsystencja masełko a`la Concours - powinno być git. Jak jutro nic się nie "urodzi" to leci jakaś "50" z... :o:kox::evil:

Opublikowano

Zawsze jak gruby_rs wybiera się do mnie jak "sujka za morze" to są tego dwa powody nowy "stuff" albo głowa boli po wieczorze :acute::acute::acute::P

ps.

Pawełku - Proszę jutro o wstępny odbiór komisyjny Yariski wieczorkiem ;)

Opublikowano

Zymol Concours - tydzień po aplikacji. Tygodniowy brud jedynie opłukany wodą, bez jakichkolwiek detergentów.

klapa bagażnika:

010420123502.jpg

dach:

010420123503.jpg

maska:

010420123504.jpg

jak na weekendowy wosk...całkiem nieźle. Zobaczymy co będzie po umyciu rękawicą 8-)

• Administrator
Opublikowano

Nie no, ja tylko przestrzegam potencjalnych kupców żeby nie kupowali, nie widzisz jakie te kropelki niekształtne ? :idea::D

• Administrator
Opublikowano

Daily car, auto codziennie dojeżdza z podwarszawskiej "wsi" na południe od Wawy, do pracy na Powiślu.

Opublikowano
niektórzy się nie znają i nie potrafią poprawnie zaaplikować wosku - amatorzy

:x rękawica rzucona :D

Nie ma zmiłuj, BL leci w tygodniu na zielonka...

Wodzu, niebawem masz gościa-"sępa"... :D;)

Opublikowano
Raceglaze Black "Mina" Label :

Za te pieniądze MINA 8-)

No to wychodzi na to, że niektórzy się nie znają i nie potrafią poprawnie zaaplikować wosku - amatorzy ;)

Nie mówię że nie - oczywiście amator hobbysta : nigdy inaczej nie twierdziłem :acute:

Nie ma zmiłuj, BL leci w tygodniu na zielonka...

Wodzu, niebawem masz gościa-"sępa"... :D;)

Zapraszam bo moje zdanie się "jeszcze" nie liczy :(

Ale spoko.................................................. :o

TO MOŻE INACZEJ :o

Zapraszam trzy chętne osoby do wzięcia udziału w teście RB BL- zgłoszenie na PW wmiarę doświadczonych forumowiczów :o:o:-]:-]

Wybiorę trzy-pięć osób do których wyślę próbki wosku którzy też go przetestuję ;)

Opublikowano
dzinkins, przecież ja żartowałem, zapomniałeś jaki dziś dzień :P

Ale przecież bez urazy jeszcze daleko mi do "profa" ;)

Ale działam i ciągle się uczę :-]:P

[ Dodano: 1 Kwiecień 2012, 23:12 ]

Pierwsze trzy osoby wybrane do testu :P

Opublikowano

Teścik może być ciekawy- przyznam, że miałem chrapkę na blacka na wiosnę, ale ciągle chodzi mi po głowie nowość Scholla z pszczołami. :-]

• Moderator
Opublikowano

Wczoraj, tj 2 godziny temu BL nalozony na moj daily car :D

Zobaczymy jak sie spisze. Oczekujcie fotek/filmikow z bezdotykow ;)

Jak slonce dzis dopisze to dziabne jakas fotke ;)

/edit

Jeszcze raz wielkie dzieki dzinkins za mozliwosc partycypowania w tak zacnym wydarzeniu :song:

Opublikowano
Myśle że po tym zdjeciu nie będzie wątpliwości że wosk bije Divine'a, co autor starał się tutaj pokazać ;):-]

Trochę przesadziłeś ;) bardziej się skłania ku Concorso.

maciek-m napisał/a:

nowość Scholla z pszczołami.

pierwsze testy - będzie tzw hard player ;)

Więc powinieneś właściwie zaaplikować :)

przygotowany lakier (jakiś cleaner) - IPA - Vintage, nadmienię że niebawem będzie nowy Cleaner W9+ o niesamowitym zapachu lecz na razie tylko w opakowaniach 1 kg do profesjonalnego użytku.

Innym tematem jest rytuał nakładania tego wosku zalecany by Frankyboy :)

Nakładamy aplikatorem ruchami okrężnymi czarnym aplikatorem Scholla który idealnie pasuje do pustego aluminiowego opakowania. Wosk nie wymaga schnięcia można go natychmiast spolerować. Najważniejszy jest masaż :evil: który wykonujemy dłońmi, ciepło z rąk sprawia że wosk zaczyna się pocić a głębia koloru powiększać. Cały potencjał tego wosku najlepiej uwidacznia się następnego dnia.