Gość Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 "Czy biel może być jeszcze bielsza???" Pamiętam jak mi kiedyś mówiłeś o opinii ludzi z pewnego studia, na temat wosków typu Zymol Rouge, Ebony, Japon... Myślę, że z White Galaxy jest podobnie. Opakowania tego La Miss chyba nie projektowała jakaś ''studentka'' , bo jest wyjątkowo szpetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 ocb z tą studentką bo już któryś raz o tym czytam : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Z tego co widziałem w zapowiedzi pod La Miss poszedł Esclate (?) Ręcznie czy maszynowo ? tak, ręcznie, Esclate - czyszczenie, śliskość -półka HDC, CF - ale łatwiejszy w pracy Myślę, że z White Galaxy jest podobnie. Ja jestem z tych "słabej wiary", co sami muszą się przekonać. Tylko dlatego nie ubrałem białasa w CR bo jest wyjątkowo szpetne nooo....fakt, opakowanie "niszczy", biorąc pod uwage cenę LaMiss... kwestię braku woreczka i "zertyfikatu" pozostawie bez komentarza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 ocb z tą studentką bo już któryś raz o tym czytam :< Tajemnica ''grupy wołomińskiej'' Obawiam się, że teraz mogę zostać spakowany do bagażnika A8 i wywieziony do lasu gdzie zostanie wręczona mi saperka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 ja też znam grupę wołomińską :< podrzuć PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 8 Października 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 gruby_RS, wkurzasz tylko i tyle. Znowu mydelniczkę świeciłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmakira Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 ...kwestię braku woreczka i "zertyfikatu" pozostawie bez komentarza... ... a w sklepie producenta kupując la Miss można wybrac jeden z trzech ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLISHANGEL Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Liam, chłopaki juz jadą Tylko nie pobrudź im w bagażniku, bo lubią mieć czysto. Pudełko - słoiczek... szklany. Naklejeczki - fakt bazarrrr bizzareee W woreczku wygląda lepiej, ale... efekt kamilgt, takie pitolenie na temat błednej opowieści napisanej na szybko przez kogoś kto nie znał "hystoryyji" na temat skąd się wzięło polishangel. Osoba ta już nie jest naszym kolegą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 "załamanie światła", Panie Profesorze taaa... la Miss można wybrac jeden z trzech U nas do bezbarwnych La Miss-ów też są... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Biały focus i już wiem jak bardzo mam uwalony ekran Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 No to pare fotek, niestety z 40 wybrałem 5 - brak ostrości Wrażenia, wnioski? Woski dedykowane do ......., to tzw "trudny" temat, ale samochód jest biały, jakby go wygotował w 90-ciu stopniach Na żywo, zapewniam, daje rade... LaMiss White Galaxy? Moja subiektywna ocena to: Aplikacja - 9/10 Spolerowanie - 10/10 Wydajność - 8/10 Śliskość - 10/10 Zapach - 5/10 Opakowanie - 2/10 Wygląd - ..... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 8 Października 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Robiłem dzisiaj 911 które kiedyś wrzucałem na forum, tym razem była korekta itp, relacja będzie jutro. Na aucie była nałożona jedna warstwa CG Celeste Detaglio , było to dokładnie 13 marca, czyli prawie 7 miesięcy temu. Oto jak wosk się dzisiaj zachowywał przy myciu..... Seria zdjęć zrobiona w ciągu 3 sekund. Auto garażowane , jeżdzone codziennie kilkadziesiąt kilometrów do pracy i z powrotem, również w deszcze itp, myte 6 razy szamponem plus kilkanaście oprysków wodą na bezdotyku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 No to pare fotek, Audi przyćmiło blaskiem Focusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Jestem po "wizji lokalnej" - wrzuciłbym filmik, ale aparat jako że byl na auto nie był w stanie złapać jednego balansu bieli i nonstop się przestrajał Na żywca... nie ma "bielszego" auta w okolicy Ja za opakowanie dałbym 5/10 O ile wizualnie jest bez finezji o tyle sam szklany pojemnik i nakrętka dają radę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Oto jak wosk się dzisiaj zachowywał przy myciu..... A jak to wyglądło z przodu auta i za przednimi kołami? p.s. fajnie miec "pod opieką" jakies auto, wtedy to są prawdziwe testy [ Dodano: 8 Październik 2011, 21:39 ] Audi przyćmiło blaskiem Focusa Opłukał taki jeden przed sekundą na bezdotyku i kozaczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Ghoorall, na Audi jest LA MISS WindsorBlack Zdjęcia RS-a nie oddają wrażenia "na żywo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 8 Października 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Przód i tylny zderzak - trup. Ale w każdej 911 te fragmenty najbardziej dostają po tyłku ( silnik z tyłu ) i wosk splywa szybciutko. Doły drzwi - bez szału z kropelkami ale woda dość szybko uciekała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Opłukał taki jeden przed sekundą na bezdotyku i kozaczył Deszczem płukany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Evo ale i tak CD ... no to czekamy na relację, mam nadzieję, że to co "jeździ" teraz na Porszaku, utrzyma się w nurcie tego wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_gg Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Ten CD naprawde Ciekawe jak by zachowywał sie w jesionno-zimowych warunkach. SJake zapodał byś wiecej zdjęć Twojego pięknego Audi. Autko marzenie, kupie sobie kiedyś takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Kilka fot: Film będzie ... później... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Ja za opakowanie dałbym 5/10 O ile wizualnie jest bez finezji o tyle sam szklany pojemnik i nakrętka dają radę... Opakowanie - 2/10 a mi akurat bardzo się podoba to zestawienie szklanego pojemnika z matową nakrętką logo na nakrętce tylko ten napis, niby w porządku, ale jednak czegoś brakuję RS bielszy niż biel, chciałbym zobaczyć jak na żywo się prezentuje Audi przyćmiło blaskiem Focusa wiadomo, od maja nigdy nie widziałem, żeby ten samochód był brudny, zakurzony, cokolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Ech...wyglada ze falstarta dzis zrobilem. Wyjechalbym na myjke 20 minut pozniej to tez bym popatrzyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Audi przyćmiło blaskiem Focusa Ciemny lakier, lepszy efekt Focus czysty, zabezpieczony, blask jak po każdym innym świeżo nałożonym wosku, ciekawe jak z deklarowaną przez producenta trwałością? I jeszcze pytanie z innej beczki do Pawła - czy problem rdzawych kropek dalej występuje, po procesie wykonanym wiosną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 czy problem rdzawych kropek dalej występuje, po procesie wykonanym wiosną? Nie, asfaltu chyba kilogram, ale "lotnej rdzy" brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi