SJake Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Spilberg jeszcze nie dzwonił z propozycjami? Właśnie przed chwilą dzwonił, ale zarobiony jestem, nie mam czasu - płakał, prosił - zrozumiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Cytując z klasyka polskiej reklamy: "Czy biel może być jeszcze bielsza???" Zobaczymy... Królik do testów gotowy... Jutro się okaże, co z tą "bielą"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Jak reklama proszku ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Powinni dopisać że jedynie w wietrzne dni. haha, ciesz się, że masz IronX "new smell". poprzedni był taki, że jak w zimie robiliśmy auto, to mimo wyciągu i oddzielenia myjni od reszty firmy, musieliśmy chodzić na spacer na czas mycia i wietrzenia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 IronX daje rade, ale ja tym srodkiem nawet na dworze nie moge pracowac, od razu mnie na wymioty zbiera Spryskany lakier smierdzi jeszcze dobre kilka h, nie daj boze napiskac na jakis material ktory by to wchlonal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Cytując z klasyka polskiej reklamy: "Czy biel może być jeszcze bielsza???" Zobaczymy... Obrazek Obrazek Obrazek Królik do testów gotowy... Obrazek Jutro się okaże, co z tą "bielą"... Wiedzialem, ze predzej czy pozniej ta biel trafi w Twoje rece, ale po cichu liczylem, ze polozysz szkielko a nie wosk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 8 Października 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Powinni dopisać że jedynie w wietrzne dni. haha, ciesz się, że masz IronX "new smell". poprzedni był taki, że jak w zimie robiliśmy auto, to mimo wyciągu i oddzielenia myjni od reszty firmy, musieliśmy chodzić na spacer na czas mycia i wietrzenia;) Dzięki za uświadomienie jakim jestem szczęściarzem A na poważnie to drugi raz już tego nie kupię. Nie wiecie może czy R222 Wheel Cleaner też jest "pachnący innaczej" czy da się tym pracować na zamkniętych przestrzeniach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Eryczek, no cóż, Wolf's Chemicals Decon Gel pachnie ładnie, kosztuje 40%, ale niestety jest nieco słabszy niż IronX. Dla mnie iron jest nieodzowny i niezastąpiony, radziłbym się z nim przeprosić, założyć maskę i do roboty;) btw. co zabawne - carPro w ostatniej dostawie dołączyło nam kilka maseczek 3M do pracy;) R222 spokojnie możesz umyć sobie choćby kabinę prysznicową - bez obaw, lekki cytrus, można pryskać na gołe dłonie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmakira Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Jutro się okaże, co z tą "bielą"... Osobiscie nie mogę doczekać się efektów i porównania z CR ( tylko 6% róznicy ) i z Glacierem ( aż 30% róznicy ) Może to wosk dla mojej Belli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 mmakira, Tutaj masz "myjkowo" Crystal Rocka vs LA MISS (tyle, że WINDSOR BLACK) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmakira Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 mmakira, Tutaj masz "myjkowo" Crystal Rocka vs LA MISS (tyle, że WINDSOR BLACK) Znam ten filmik mamy tu czarne na czarnym a ja chciałbym białe na białym Wiemy jak trudno podkrecić biały pastel.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 mmakira, heh.. no tak. Gruby pewnie wrzuci coś wieczorem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 8 Października 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Eryczek, no cóż, Wolf's Chemicals Decon Gel pachnie ładnie, kosztuje 40%, ale niestety jest nieco słabszy niż IronX. Dla mnie iron jest nieodzowny i niezastąpiony, radziłbym się z nim przeprosić, założyć maskę i do roboty;) btw. co zabawne - carPro w ostatniej dostawie dołączyło nam kilka maseczek 3M do pracy;) R222 spokojnie możesz umyć sobie choćby kabinę prysznicową - bez obaw, lekki cytrus, można pryskać na gołe dłonie:) Ja się na IronX nie pogniewałem (ale maseczkę na twarz i grube gumowe rękawice po ostatnim czyszczeniu felg kupiłem ) Teraz przymierzam się jeszcze do CarPro Cquartz TarX ale użyje go tylko na felgi. Decabit a tym bardziej mój stary Gold Class Bug 'n Tar Remover nie radzą sobie z przywartym do felg asfaltem. Używał ktoś może tego produktu? Czy faktycznie będzie mógł robić w piwnicy jako lampka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 mój niestety nie świeci w nocy : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 8 Października 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 mój niestety nie świeci w nocy :< Jestem rozczarowany A jak ze skutecznością? Pacyfikuje smołę tak jak IronX syf z felg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 na początku źle użyłem i nie było efektu, bo po aplikacji i odczekaniu spłukałem wodą zamiast zetrzeć MF. za drugim razem już postąpiłem wg zaleceń i było ok jakieś tam pojedyncze sztuki zostały, no ale samochód nie był "ogarniany" od dwóch lat i trochę tej smoły nałapał (szczególnie widocznej na białym lakierze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Gruby pewnie wrzuci coś wieczorem... drobny preview juz teraz... prace in progress... jak nie bedzie padać, to wieczorem wyprawa na CPN, pod "światło"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 8 Października 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 na początku źle użyłem i nie było efektu, bo po aplikacji i odczekaniu spłukałem wodą zamiast zetrzeć MF. za drugim razem już postąpiłem wg zaleceń i było ok jakieś tam pojedyncze sztuki zostały, no ale samochód nie był "ogarniany" od dwóch lat i trochę tej smoły nałapał (szczególnie widocznej na białym lakierze) Dzięki za info. Zatem wysyłam zamówienie i za tydzień zrobię kolejne podejście do felg: CarPro Cquartz IronX CarPro Cquartz TarX FINISH KARE 1000P HI TEMP Ale będzie smród Nie mam tylko cleanera pod ten wosk. HDC mi trochę szkoda... Ale może po takiej chemii to już cleaner nie będzie potrzebny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 CarPro Cquartz TarX Ale będzie smród tarX nie śmierdzi, czuć jakby cytrynowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Nie mam tylko cleanera pod ten wosk. HDC mi trochę szkoda... wystarczy IPA HDC nie byłoby dobrym pomysłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Ale będzie smród Oj, będzie - a to chyba temat o pięknych zapachach, jedwabnych woreczkach, zertyfikatach, "2" procentach itp p.s. parcia "na moderatora" nie mam, jakby czujni Koledzy chcieli cos napisac w tej kwestii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 8 Października 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Justyna, dzięki za pomoc, ograniczę się do IPA 1:1 Gruby_RS - masz rację, wybacz, rozmowa zeszła na tematy dalsze i zgubiła główny wątek. Kończę temat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 gruby_RS, no wygląda zacnie... zwróc uwagę na szczelinę zderzak maska... Pozostały tam jakies trupy chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 zwróc uwagę na szczelinę zderzak maska w detailerskiej gwarze, to sie nazywa "załamanie światła", Panie Profesorze Troche czasu na poprawki jeszcze jest a wieczorkiem wrzuce zdjęcia w pełnej krasie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmakira Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Obiecujący preview Z tego co widziałem w zapowiedzi pod La Miss poszedł Esclate (?) Ręcznie czy maszynowo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi