SJake Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 jakbyś dołączył to bedzie prawdziwa taniocha Podeślij szczegóły... Jak mi coś zostanie z nowego kompletu "Miczeldinów" to może pokuszę się o rozbicie świnki skarbonki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 gruby_RS, A testowałeś może DURAGLOSS 111 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 gruby_RS, A testowałeś może DURAGLOSS 111 ? Nie, ale nabrobimy braki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 gruby_RS, A testowałeś może DURAGLOSS 111 ? Nie, ale nabrobimy braki Dzięki, przymierzam się na zimę do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Dzięki, przymierzam się na zimę do niego. Na zimę...? Na zimę nie ma nic lepszego jak drugi samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Na zimę...? Na zimę nie ma nic lepszego jak drugi samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 22 Lipca 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 i koniecznie z webasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@tomek@ Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Finał jest taki, że powoli sprzedam moją kolekcję i pozostanę przy sealantach Duragloss. Troszeńke odkopie. Mysle że nie tylko ja po przeczytaniu tego postu Kolegi Wax-Paradise się uśmiechnąłem. Ale...musiałem sie przekonać sam i coś niecoś zakupiłem z sealantów DG. Powiem tak, pierwsze testy są szokujące, sziting, biding, gładkość i śliskość - m-a-s-a-k-r-a........ hmm i mi narobiliście ochoty na zakup tego Duragloss-a,tylko mam pytanie do tej pory najlepszą śliskość lakieru udało mi się uzyskać po Zymol HDC i wosku Japon.Pytanie brzmi czy po Track Claw lakier jest jeszcze bardziej śliski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 @tomek@, A skąd on ma wiedzieć jaki miałeś śliski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@tomek@ Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 @tomek@, A skąd on ma wiedzieć jaki miałeś śliski W sumie to masz rację głupie pytanie,ale ogólnie po przejechaniu lakieru HDC jest mega śliski i tu jestem ciekawy czy Track Claw mu dorównuje czy jest może lepszy.Podejrzewam ze gruby_RS używał u siebie HDC to będzie miał porównanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Podejrzewam ze gruby_RS używał u siebie HDC to będzie miał porównanie no i ma HDC + Glasur wysiada przy Track Claw......wiem jak to brzmi , ale tak "niestety" jest.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonosz Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 gruby_RS a jak wyglad po track claw ? bo z trwałością to rozumiem że jesteś w fazie testów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@tomek@ Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Podejrzewam ze gruby_RS używał u siebie HDC to będzie miał porównanie no i ma HDC + Glasur wysiada przy Track Claw......wiem jak to brzmi , ale tak "niestety" jest.... hehe no i na taką odpowiedź liczyłem chyba bo kolejna dostawa pewnie będzie PS.Kiedy planujesz nakładać to na swoim bolidzie?Jak coś to pocykaj foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 tia, teraz DuraKing, a potem znowu sie okaze, ze ktos sobie jajeczka robi na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 23 Lipca 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Sealanty fajna sprawa, czy to Duragloss, Zaino, Wolfs czy Wolfgang, ale gdzie im do przyjemności obcowania z przyjemnie pachnącym woskiem naturalnym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burner Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Podejrzewam ze gruby_RS używał u siebie HDC to będzie miał porównanie no i ma HDC + Glasur wysiada przy Track Claw......wiem jak to brzmi , ale tak "niestety" jest.... W takim razie i ja czekam na zdjęcia oraz info o trwałości tego Track Claw W sumie powoli szykowałem się do zakupu HDC + Carbon, a teraz mi namieszałeś w głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 28 Lipca 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Zmieniając trochę temat, mój nowy nabytek, mam nadzieję wpisujący się w konwencje tego tematu Po pierwszym użyciu mogę powiedzieć że w sloganie producenta " awesome on black" zdecydowanie cos jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 No gratuluje, widziałem w użyciu na autogeek dawno temu i chyba łatwy w obsłudze co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 28 Lipca 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Łatwy to duże niedopowiedzenie obszerniejszy opis i jakieś fotki powrzucam może w weekend, jak dołoże drugą warstwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Ja zastanawiałem się nad Signature Series II Carnauba Paste Wax ale w tym roku już budżet przekroczyłem więc może coś zimową porą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Piotrek- gratulacje kolejnego worka czekam na relacje z testu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 30 Lipca 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Tutaj moja recenzja wosku http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?p=120560#120560 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Pytanko do osób które miały styczność z SV Shield i SV CR Posiadam SV Shield i jestem z niego bardzo zadowolony ale kusi mnie coś lepszego ale również wytrzymałego. Jedyne co przychodzi mi na myśl jest SV CR i tu rozterka : czy zauważę różnicę czy to będzie ten 1% (za dodatkowe 2700zł) I jeszcze jedno co do składu SV Shield ile zawiera carnauby ??? Bo też jest jest jakaś podpowiedz w wyborze Wosku używany będzie na BMW ALPINWEISS 3 oraz BMW Space Gray no i co podjedzie sam już nie wiem...................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Pytanko do osób które miały styczność z SV Shield i SV CR Posiadam SV Shield i jestem z niego bardzo zadowolony ale kusi mnie coś lepszego ale również wytrzymałego. Jedyne co przychodzi mi na myśl jest SV CR i tu rozterka : czy zauważę różnicę czy to będzie ten 1% (za dodatkowe 2700zł) I jeszcze jedno co do składu SV Shield ile zawiera carnauby ??? Bo też jest jest jakaś podpowiedz w wyborze Wosku używany będzie na BMW ALPINWEISS 3 oraz BMW Space Gray no i co podjedzie sam już nie wiem...................... Psycha Ci wariuje! Znam to... Różnicy obiektywnej nie zauważysz... ale przynajmniej będziesz spał spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 I jeszcze jedno co do składu SV Shield ile zawiera carnauby ??? ~40% Powiem tak - trzeba mieć dużo fantazji ( i pieniędzy ) żeby do białego koloru kupować CRa , mając już Shielda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi