Deco Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Wosk musi przede wszystkim pięknie wyglądać, a trwałość to pojęcie względne! nieee Wosk musi przede wszystkim pięknie wyglądać, a cena to pojęcie względne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 28 Czerwca 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 gruby_RS, Czyli wychodzi, że wytrzymały przeszło 2 tygodnie. A ile to w km jest u Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wax-master Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 albo pęd powietrza od 2zł w górę je zdmuchnął Za grubo nałożyłeś dlatego woski schodziły taflami przy tej prędkości A ja myślę, że on tych wosków nie położył w ogóle fotki ściągnął z neta a lakier wysmarował olejem słonecznikowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 gruby_RS, Czyli wychodzi, że wytrzymały przeszło 2 tygodnie.A ile to w km jest u Ciebie? ok 1000 km, wax-master Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 28 Czerwca 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Tekst z olejem jest mój , wara mi od niego gruby_RS, spójrz na to z drugiej strony, będzesz miał kolejną okazje żeby poobcować z tak fajnym woskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Jutro postaram się zrobić foto SV mirage położony 2 tyg temu też ledwo co już siedzi na aucie a miało być tak fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wax-master Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Jutro postaram się zrobić foto SV mirage położony 2 tyg temu też ledwo co już siedzi na aucie a miało być tak fajnie chyba na opony go aplikowałeś ,że ledwo ci siedzi po dwóch tygodniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariello01 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Crystal Rock poległ, reszta też słabiutko więc dałem spokój i przygotowałem auto od początku i na koniec Coli 915. Albo cos poszło nie tak przy aplikacji , albo pęd powietrza od 2zł w górę je zdmuchnął , albo ............. 2 tyg temu też ledwo co już siedzi na aucie Kurde Panowie jak czytam wasze posty to mi włosy na ja....deba staja. Człowiek zbiera kase, wydaje "kupe" pieniedzy na woski a one odwdzieczaja sie tylko przez 2 tyg?? Coś mi sie w to nie chce wierzyc...bo dlaczego w profesjonalnych studiach nakładaja te woski a nie np Colli który dłużej siedzi na lakierze i klient dłużej sie nim cieszy?? Przeciez w innym wypadku, jak wiara zapłaci za usługe swoja cała wypłate ( biorąc srednia krajowa) i po 2 tyg auto juz bedzie bez zabezpieczenia to uwazam ze sporo ludzi by odwróciło od takich usług. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wax-master Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Człowiek zbiera kase, wydaje "kupe" pieniedzy na woski a one odwdzieczaja sie tylko przez 2 tyg?? Gruby_RS zrobił sobie jajo a wy łykacie jak młode pelikany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariello01 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 a wy łykacie jak młode pelikany SV mirage położony 2 tyg temu też ledwo co już siedzi na aucie a miało być tak fajnie Wszyscy sobie robia jaja?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 i po 2 tyg auto juz bedzie bez zabezpieczenia Raz źle umyjesz auto to i wosk za 40k zjedzie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Jutro postaram się zrobić foto SV mirage położony 2 tyg temu też ledwo co już siedzi na aucie a miało być tak fajnie chyba na opony go aplikowałeś ,że ledwo ci siedzi po dwóch tygodniach Ktoś może potwierdzić że jest nałożony na maske i błotniki. Lecz auto nie ma łatwego życia bycia u mnie pod względem trzymania na dworzu parkowania itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Szyba no bez jaj, u mnie na tylnym spojlerze siedzi 2 miechy od relacji (koncowka, ale jest. też ktos może potwierdzić ) myłeś turtlem albo innym wynalazkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Brat mył wczoraj ale nie wiem czy Nigrin czy Autoland czy Turtle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Szyba no bez jaj, u mnie na tylnym spojlerze siedzi 2 miechy od relacji (koncowka, ale jest. też ktos może potwierdzić ) myłeś turtlem albo innym wynalazkiem? hehe no potwierdzam i nic się złego z tym nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Nigrin czy Autoland czy Turtle Zacne trio do pielęgnacji auta z woskiem SV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Gruby_RS zrobił sobie jajo a wy łykacie jak młode pelikany Dobra mina do złej gry Hubert, to jak wytłumaczysz, że w Swissvaxie po obejrzniu tego testu, ostatniej nocy zebrano zarząd, głównego technologa, szefa produkcji, a prezesa w piżamie wyciągnięto siłą z łóżka i ściągnięto z Honolulu?! Akcje Swissvaxa lecą na łeb, na szyję! Aktualnie trawa zebranie i woskowanie w Szwajcarii. Paul Dalton osiwiał w jedną noc, a Zymol zaciera ręce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Paul Dalton osiwiał w jedną noc No grzywe ma chłopak jak Elvis w najlepszych latach, ciekawe jak wygląda taki szpakowaty A w temacie to najwiekszą niespodzianką testu zostanie chyba wosk uznawany przez niektórych za weekendowy - dosłownie i w przenosni mozna zgadywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 dosłownie i w przenosni Nattys red? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 kuflik "ciut" wyższa półka tylko cenowo oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Nigrin czy Autoland czy Turtle Zacne trio do pielęgnacji auta z woskiem SV No akurat taki był. Już fotki mam zrobiłem nawet filmik kropelki takie średnie natomiast wodę wydaje mi się że tak słabo odpycha ale może nie wiem ja się nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capricorn Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 kuflik "ciut" wyższa półka tylko cenowo oczywiście Dobra już wszyscy wiemy że poleciałeś po "grubasie" http://www.v8.co.nz/news-3900/luxury-ca ... marble-pot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Dobra to ja się przyznam dzisiaj małe testy. Wujek Gruby_RS stwierdził potwierdził było sprawdzanie co i jak Wosk SV Mirage nałożony 13.06. PO 1 myciu szamponem które odbyło się w sobote wieczorem wygląda tak Maska Błotnik żeby widać że już trochę brudne auto Filmik: Maska http://www.youtube.com/watch?v=iId3DS56ENA http://www.youtube.com/watch?v=gKIIdSBINNM Błotnik http://www.youtube.com/watch?v=iId3DS56ENA http://www.youtube.com/watch?v=z0DN5RrJ4-A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 coś tam jeszcze leży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Nie wiem jak przy 2xx bo jeszcze do tylu nie rozpędziłem szkoda mi wosku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi