damiano2007 Posted October 26, 2021 Report Posted October 26, 2021 Cytat WYSOKO SKONCENTROWANY SZAMPON Z EKSTRAKTEM Z PERŁY Skuteczna i luksusowa pielęgnacja PEARL SHAMPOO to wysoce skoncentrowany (1:800 – 1:1500) szampon do mycia samochodu o neutralnym pH. Bezpieczny dla powierzchni zabezpieczonych woskami i powłokami. Bogata formuła skutecznie oczyszcza lakier, zapewnia poślizg oraz gęstą pianę. To ekskluzywny preparat wzbogacony o ekstrakt z perły dla osiągnięcia niezwykłych doznań wizualnych. MOCNE STRONY: + Bezpieczny dla zabezpieczonych powierzchni + Neutralne pH + Bardzo duża wydajność + Nabłyszczenie powierzchni dzięki ekstraktowi z perły + Skuteczne mycie i pielęgnacja Co ode mnie? Cena 77.90 PLN za 500ml to dużo czy mało? Jeżeli średni będziemy używać 10ml na 10 litrów to koszt jednego mycia 1.56 PLN, a można i taniej więc nie jest drogo! Teraz część praktyczna: 12.5ml na 12 litrów wody + Szampon fajnie się pieni + Dobrze skoncentrowany + Nienachalny zapach + Poślizg jak i pianą bardzo okej - "brokat" osadza się na dnie i ciężko jest to wymieszać jak mamy pełną butelkę. + Po myciu pianą dalej siedzi we wiadrze, jeden strzał myjką i znowu mamy biały puch + Pomimo długiego mycia, szampon spływając nie zasycha, nie robi zacieków. Może być ciekawa opcją na ciepłe dni, a może i nawet na mycie w słońcu ( nie wiem, kto pyta nie błądzi) 7
Gardor Posted October 26, 2021 Report Posted October 26, 2021 Fajnie że podzieliłeś się opinią, a powiedz Nam czy łatwo się wypłukuje i jaki ma wpływ na zabezpieczenie czy nie przytyka hydro?
menior Posted October 27, 2021 Report Posted October 27, 2021 A te ekstrakty z perly co daja? Ktos juz testowal natomiast ten nowy szampon od Fireball EMERALD ?
kamil598 Posted October 27, 2021 Report Posted October 27, 2021 @menior Emerald bardzo fajny, mocno skoncentrowany, zapach delikatny ale nie wiem czym to pachnie, myje się bardzo przyjemnie, dobra piana i poślizg, łatwo się wypłukuje. Myłem FW Wash&Posh, adbl shampoo, GS pure shampoo i ten dla mnie był najlepszy. 1
damiano2007 Posted October 27, 2021 Author Report Posted October 27, 2021 @Gardor z wypłukiwaniem i zaburzeniem hydro nie widziałem problemów. Jest ok 1 godzinę temu, menior napisał: A te ekstrakty z perly co daja? Albo ślepy jestem albo nie zauważyłem żadnego szoł z tym ekstraktem. Jakoś się na tym nie skupiłem. Może podczas mycia w słońcu będzie świecić? Haha ;,D 1
Recommended Posts