Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka fotek z dzisiejszego woskowania nową zabawką Lusso Oro.

Mycie Duraglos.

Glinka Megs.

Poorboy’s World Professional Polish

Wosk Lusso

Oponki Megs

74642751.jpg

39735076.jpg

40982876.jpg

66561898.jpg

Opublikowano
:-] Dobre... A o której był wosk kładziony? Chodzi mi o to, czy nie wysycha za bardzo na takich temperaturach jakie mamy w całej Polsce niemalże
Opublikowano
:-] Dobre... A o której był wosk kładziony? Chodzi mi o to, czy nie wysycha za bardzo na takich temperaturach jakie mamy w całej Polsce niemalże

około 15tej ale w cieniu.

• Administrator
Opublikowano

Co prawda ja to nie michal , ale z mojego doświadczenia wynika że Lusso jest mega wydajne , zwłaszcza w porównianiu do miękkich wosków jak np. Dodo Purple Haze. Sam jestem zachwycony Lusso, wg. mnie idealny wakacyjny wosk.

Opublikowano

w woskiem pracuje się bajecznie. myślę ze próbka starczy na co najmniej 20 razy.

jedynie do czego sie mogę przyczepić to za bardzo nie widać czy cały element został pokryty woskiem, jest tak przezroczysty. nie wiem czy inni tez to zauważyli czy tylko takie odniosłem wrażenie.

Opublikowano
Co prawda ja to nie michal , ale z mojego doświadczenia wynika że Lusso jest mega wydajne , zwłaszcza w porównianiu do miękkich wosków jak np. Dodo Purple Haze. Sam jestem zachwycony Lusso, wg. mnie idealny wakacyjny wosk.

Zaskakujące...bo z mojego doświadczenia wynika zupełnie co innego :idea:

Efekt powyższego projektu doskonały :good:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Efekt świetny. Na czerni Lusso Oro prezentuje się bajecznie. Kusi mnie ten wosk oj kusi.

Napisz czy użyłeś dedykowane cleanera Lusso przed nałożeniem wosku?

Opublikowano
Poorboy’s World Professional Polish

turzol, widzę że tylko obrazki oglądałeś :)

Nie znam całej linii Poorboysa, i akurat nazwa tego produktu nie wskazuje na to, że jest to typowy cleaner ;)

Opublikowano

nie o to chodzi. zdjęcie jest tylko zdjęciem... nową lustrzanką canona nigdy nie zrobisz takiego zdjęcia, jak starą nikona. auto zrysowane jak cholera może wyglądać jak szczyt wymuskanego lakieru z maksymalnym wet lookiem...

nie mówię, że ten yaris wygląda źle, co to, to nie, ale nie odważyłbym sie wyszukiwac na podstawie tych zdjęc jakichkolwiek różnic między woskami itp.

Opublikowano
zdjęcia na pewno było wyostrzane ( mocno )

Oczywiscie ze tak. Widac po pikselach na chromach kolo szyb.

Ogolnie kwestia zdjec - po nich widac ze zajebiscie wyszlo, ale ciekawe jakby porobic normalne zdjecia.

Nie powiem, ze widok nie zacheca do kupna Lusso, bo zacheca i bardzo !

Moze jakas kryptoreklama :P