michal Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Kilka fotek z dzisiejszego woskowania nową zabawką Lusso Oro. Mycie Duraglos. Glinka Megs. Poorboy’s World Professional Polish Wosk Lusso Oponki Megs
Afi Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Dobre... A o której był wosk kładziony? Chodzi mi o to, czy nie wysycha za bardzo na takich temperaturach jakie mamy w całej Polsce niemalże
michal Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Dobre... A o której był wosk kładziony? Chodzi mi o to, czy nie wysycha za bardzo na takich temperaturach jakie mamy w całej Polsce niemalże około 15tej ale w cieniu.
norco Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Jak Ci się pracowało tym woskiem ? Z tego co widzę efekt olśniewający. Gratulacje
przemas22 Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Pieknie powiedz jak z wydajnością http://www.sztachetki.republika.pl/galeria.html
Administrator Evo Opublikowano 3 Lipca 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Co prawda ja to nie michal , ale z mojego doświadczenia wynika że Lusso jest mega wydajne , zwłaszcza w porównianiu do miękkich wosków jak np. Dodo Purple Haze. Sam jestem zachwycony Lusso, wg. mnie idealny wakacyjny wosk.
michal Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 w woskiem pracuje się bajecznie. myślę ze próbka starczy na co najmniej 20 razy. jedynie do czego sie mogę przyczepić to za bardzo nie widać czy cały element został pokryty woskiem, jest tak przezroczysty. nie wiem czy inni tez to zauważyli czy tylko takie odniosłem wrażenie.
Prezes Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Co prawda ja to nie michal , ale z mojego doświadczenia wynika że Lusso jest mega wydajne , zwłaszcza w porównianiu do miękkich wosków jak np. Dodo Purple Haze. Sam jestem zachwycony Lusso, wg. mnie idealny wakacyjny wosk. Zaskakujące...bo z mojego doświadczenia wynika zupełnie co innego Efekt powyższego projektu doskonały
turzol Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Efekt świetny. Na czerni Lusso Oro prezentuje się bajecznie. Kusi mnie ten wosk oj kusi. Napisz czy użyłeś dedykowane cleanera Lusso przed nałożeniem wosku?
malkolm Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Poorboy’s World Professional Polish turzol, widzę że tylko obrazki oglądałeś
turzol Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Poorboy’s World Professional Polish turzol, widzę że tylko obrazki oglądałeś Nie znam całej linii Poorboysa, i akurat nazwa tego produktu nie wskazuje na to, że jest to typowy cleaner
julian Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 a Wy wierzycie w te obrazki...
emes Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Te obrazy są jakby "kompem malowane"...
julian Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 nie o to chodzi. zdjęcie jest tylko zdjęciem... nową lustrzanką canona nigdy nie zrobisz takiego zdjęcia, jak starą nikona. auto zrysowane jak cholera może wyglądać jak szczyt wymuskanego lakieru z maksymalnym wet lookiem... nie mówię, że ten yaris wygląda źle, co to, to nie, ale nie odważyłbym sie wyszukiwac na podstawie tych zdjęc jakichkolwiek różnic między woskami itp.
yacek _b Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 zdjęcia na pewno było wyostrzane ( mocno )
proximo Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 aż zęby wyszły na szczelinach drzwi
senz Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 zdjęcia na pewno było wyostrzane ( mocno ) Oczywiscie ze tak. Widac po pikselach na chromach kolo szyb. Ogolnie kwestia zdjec - po nich widac ze zajebiscie wyszlo, ale ciekawe jakby porobic normalne zdjecia. Nie powiem, ze widok nie zacheca do kupna Lusso, bo zacheca i bardzo ! Moze jakas kryptoreklama
Rekomendowane odpowiedzi