V1RU$ Posted September 12, 2021 Report Share Posted September 12, 2021 Szybki test, prezentacja nowości od firmy AQUA. (nie mogę całe życie testować pian na tym forum ) AQUA Tire & Plastic Dressing. Opis producenta Dressing położyłem na opony w aucie żony. Opony umyte preparatem Megs'a trzy razy aż do uzyskania białej piany. Nie pytajcie o ten NOS, mam w domu stalkera (teraz wiem co czują gwiazdy i celebryci). I nie śmiać się z deseczki . Opona wymyta i wysuszona. Kładziemy dressing i taśma kontrolna . I po całości. Dla tych co lubią kropelki - test wody. I filmidło z dedykacją dla @Domel- Wojtek ty lubisz te ogrodowe sikawki . Film Wnioski: Dressing kupiłem z ciekawości bo był dostępny w małych opakowaniach (to lubię można sprawdzić i kupić duże opakowanie lub też nie). Całkiem przyjemny produkt, konsystencja i zapach przypomina mi KOCH'a PSS'a. Nietłusty i wydajny, wlałem do buteleczki z małym triggerem - lepsza aplikacja. Pozostawia satynowe wykończenie. W słońcu się lekko błyszczy. Na tych oponach siadł średnio. U mnie w aucie jest dużo lepszy efekt - ale ja smaruje co tydzień wiec opony opite i dlatego taka różnica. Auto żony robi średnio 100 km dziennie w trudnych warunkach , wiec za tydzień zrobię małą aktualizację. Kropelki jak po PSS - może producent na nim się wzorował ? Licznik spisany - 124397. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smerf91 Posted September 12, 2021 Report Share Posted September 12, 2021 To i ja się podłączę. Zarzucałem na swoje daily i na daily rodziców i w obu przypadkach siadł bardzo ładnie Produkt bardzo wodnisty przez do wchodzi w każdy kanalik wzoru opony. Trwałości nie badałem. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts