Bapko Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Po Xhp jest dopiero ogień Rozwiniesz?
KUBA46 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2021 2 minuty temu, Bapko napisał: Rozwiniesz? Wstukaj w internet tam więcej info. W skrócie to aplikacja z softami do skrzyni.
analyzator Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Zdaje się że w tej generacji obie wersje mocowe czipaja się tak samo. W obecnej już chyba nie. Anegdota o 4cyl 1.5eb ford. Wersje 150 i 182 konie. Obie fabrycznie niby 240nm. Na hamowni obie mają koło 175 koni i 275nm Obie czipuja się na 200km/300nm. Jest różnica w mocy powyżej 5k RPM. Do wyrównania programem.. Koniec anegdoty
KUBA46 Opublikowano 11 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2021 Korzystając z okazji wymiany klocków, felgi dostały zabezpieczenie. Nie byle jakie! Wybór padł na Ultracoat MetalGuard. Aplikacja, a raczej "masowanie" średnio mi się widzi. Za to właściwości powłoki są rewelacyjne. Testowałem ją już w zeszłą zimę na innych kołach. Szybki polish. Eraser do wymycia pasty. 4
Zenek_M Opublikowano 12 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2021 Jedna rzecz mnie zastanawia. To są felgi lakierowane? Czy polecasz ten produkt jako uniwersalny do felg z czystego aluminium jak i lakierowanych?
KUBA46 Opublikowano 12 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2021 3 godziny temu, Zenek_M napisał: Jedna rzecz mnie zastanawia. To są felgi lakierowane? Czy polecasz ten produkt jako uniwersalny do felg z czystego aluminium jak i lakierowanych? Tak lakierowane. Fronty są po cnc i na to klar, wnętrze(szara część) klasycznie baza+klar. Do czystego aluminium jeszcze nie stosowałem. Patrząc po testach i zachwycie MXNowicki spełnia tam również swoje zadanie. 1
Rekomendowane odpowiedzi