RoBee Posted August 5, 2021 Report Share Posted August 5, 2021 Ostatnio nie mogłem zdecydować się na zakup konkretnego płynu fo felg. Wahałem się pomiędzy wspomnianymi w tytule produktami i postanowiłem zakupić obydwa by samemu sprawdzić co bardziej przypadnie mi do gustu. Wrócił do mnie po długiej rozłące Forester w stanie agonalnym. Sprawdzi się doskonale jako poligon dla tych dwóch. Na początek KC MWC Felga jest w stanie fatalnym, niemyta od co najmniej kilku miesięcy. Pył z klocków, brud, asfalt- jedym słowem idealnie. Zgodnie z zaleceniami producenta wstrząsam i aplikuję na felgę. Stoper na 4 minuty i czekamy. Widok po 90sek: Widok po 4 minutach: Spłukanie myjką: Całkiem nieźle ogarnął tego szczurka! Jestem pod wrażeniem. Pora na Sonaxa w ulepszonej formule Felga w podobnym nie-stanie jak dla KC. Szybki shake i zarzucam obficie. Taki widok po 90sekundach: A taki po 4 minutach: Jest moc! Czas na spłukanie myjką i moim oczom ukazuje się to: Jest dobrze, ale MWC od KC poradził sobie ZNACZNIE lepiej. Ale nie będę się domyślał. Zarzucam na niedomytą felgę MWC. I teraz sobie obserwuję czy zdziera... Jest akcja. Spłukuję po 4 minutach: Efekty do porównania w zakresie własnym.Dziękuję za uwagę (☞゚∀゚)☞ 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts