tomalaaa Posted February 15, 2021 Report Posted February 15, 2021 Witam , poszukuję twardego wosku nie za miliony około 50 zł do zabezpieczenia lakieru matowego . Z tego co się troszkę zorientowałem to najlepszym wyjściem był by wosk w spray tylko nie wiem co można z najść w takiej cenie . Za info oraz pomoc będę wdzięczny . Pozdrawiam
Tomas-sg Posted February 15, 2021 Report Posted February 15, 2021 @tomalaaa manufaktura Wosku Neon. Nic lepszego w tej cenie do matu raczej nie znajdziesz
KUBA46 Posted February 15, 2021 Report Posted February 15, 2021 Carpro Elixir qd, które z powodzeniem można kłaść na mat. Shiny Garage Quick Detail Spray również się sprawdza. Innych nie próbowałem.
Gozdziu23 Posted February 15, 2021 Report Posted February 15, 2021 Tak na prawde na mat mozesz polozyc co chesz z kazdych spray sealantów, prosty i dobrym wyborem bedzie elixir/nxtzn/wowo/ngps/buff coat/ jak się chce można połozyć nawet fusso (tak da sie to polozyc na matowym lakierze )i wiele wiele innych.
tomalaaa Posted February 16, 2021 Author Report Posted February 16, 2021 A co sądzicie o MEGUIARS QUIK WAX ULTIMATE lub Meguiars synthetic x-press ??
Recommended Posts