Zbigniew59 Posted January 26, 2021 Report Posted January 26, 2021 Witam. W sumie to nie wiem gdzie ten temat założyć. Chodzi mi o opinie o tych padach, czym się różnią jesli chodzi o zastosowanie od innych padów? - np. filcowych? Reklamują je jako 1 step do usuwania morki. Co o tym sądzicie?
Gozdziu23 Posted January 30, 2021 Report Posted January 30, 2021 Filcowe są do szyb, jeans sztruks jest bardzo agresywny, sciaga morke teoretycznie. Praktycznie to szybciej wziasc trizaka futro i wykonczenie niz ciac to tym jeansem... Dla mnie to chłam Wiele razy mialem do naprawy morke i to delikatnie jedynie ja liże a nie ścina, można by znalezc zastosowanie, przy super carach np jak lakieru jest mało a chcemy cos poprawić. tak to chłam razy dwa
DZIADZIA Posted January 30, 2021 Report Posted January 30, 2021 Godzinę temu, Gozdziu23 napisał: Filcowe są do szyb, Próbowałem na lakierze z Nasiol305, tnie jak wściekłe, ale pad musi być co jakiś czas zwilżony srogo wodą Teraz robiłem felgi po zajebistym bałaganie, filc+nasiol+demineralka, zostawia zajebisty bałagan ale cięcie niesamowite. Oczywiście trzeba uważać, bo jak się za szybko chce zostają kratery Polecam do mega cięcia jeans + Nasiol305, naprawdę fajnie tnie, ale rzeczywiście grubą morę, szybciej pójdzie papierem
Zbigniew59 Posted March 4, 2021 Author Report Posted March 4, 2021 @Gozdziu23 - to porada dla super fachowców? Bo jakoś zwykły człowiek nie bardzo rozumie twoją wypowiedż. I może to troche rozwiniesz, bardziej dostępnie? Zwłaszcza ta opinia że to chłam?
Recommended Posts