mieszacz Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Jak wiadomo ww szczotki z czasem tracą swoje właściwości antystatyczne.Producenci szczotek zalecają-(Po kilkumiesięcznym użytkowaniu niezbędne jest ponowne nasączenie woskiem, . Płynny wosk nanosi się na włosie szczotki) Czy ktoś z posiadaczy ww szczotek przeprowadzał ten proces, i gdzie można kupić wosk do nasączania szczotek?
Administrator Evo Opublikowano 20 Czerwca 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Swissvax ma w swojej ofercie specjalny płyn do ich dustera, ale nie wiem czy by wspołpracował z szczotkami innych producentów. http://www.swissvax.pl/index.php?id=46&tx_produkty_pi1[prod]=67
Łukasz Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Swojego dustera mam już prawie 1,5 roku i używam często i nawet przy polerowaniu do ściągania pyłu - zbiera ciągle tak samo.
mieszacz Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Z moim też się nic nie dzieje(megs),ale sądzę ,że po upływie pewnego czasu zacznie szwankować.Moim zdaniem zakup nastepnego dustera za 200 zł mija się z celem,lepiej go czymś nasączyć .Zakup specyfiku Swissvaxa,też wydaje się nieopłacalny skoro za 60 zł można mieć nowego dustera
Artur Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Łukasz, a jakiego dustera używasz?
Łukasz Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Łukasz, a jakiego dustera używasz? Ja sobie przywiozłem z zagranicy taki "no-name" z włóknami z mikrofibry, ale ten no-name jest rewelacyjny
Artur Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Łukasz, a jakiego dustera używasz? Ja sobie przywiozłem z zagranicy taki "no-name" z włóknami z mikrofibry, ale ten no-name jest rewelacyjny a możesz wrzucić jakieś foto?
Łukasz Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 a możesz wrzucić jakieś foto? Coś takiego:
Artur Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Czyli szczotka od nox-a też może być OK? Bo podobna jest
Łukasz Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Czyli szczotka od nox-a też może być OK? Bo podobna jest Nie wiem, bo nie miałem w rękach. Może i podobna - ciężko powiedzieć. Osobiście nie lubię kupować rzeczy "podobnych" do czegoś, bo jakoś kilka razy nie wyszło mi to na dobre.
Artur Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 No takiej jak twoja to pewnie nie kupię bo za szczotą nie będę jechał gdzieś za granicę
kuflik Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Czy ktoś korzystał ze szczotki APP? Kosztuje grosze a wygląda nie najgorzej...
wujek600kv Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 czy szczotka od Megs'a nie będzie powodować powstawania swirli przy zbieraniu kurzu ??? wogóle co radzicie kupic taką szczotke czy płukać autko z kurzu ostatnim programem na bezdotykowce ?? (tzw miekką wodą). zauważyłem też szczotę svisswaxa . która będzie lepsza ??
red Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 Mam dustera Megsowego i SV - włosie wydaje się identyczne, Megs jest plastikowy, SV drewniany i przez to IMHO lepszy na wypadek gdyby się coś "omsknęło".
paluch Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 Ja nie odważył bym się usuwać kurz szczotką - myślę, że 4 program to lepsze wyjście. Mówię o sobie - miękki lakier Hondy na który nawet spojrzeć nie można bo się zarysuje.
wujek600kv Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 to 4 program + Quick Detailer ? ( do usuniecia tych małych kropeczek po wodzie) hmm BMW ma niby twardy lakier ale zawsze myślałem,że od samego wcierania mikrofibrą też rysy powstaja, pytanie w ktorym przypadku wiecej
Rekomendowane odpowiedzi