Mikoxor Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2020 Siemka, po kupnie auta zauważyłem, że listwy w niektórych miejscach są szorstkie a obok płynnie przechodzi w poślizg(ciekawe czemu?). Jakim środkiem i w jaki sposób mogę te listwy wypolerować? Chciałbym wydać na tę "operację" jak najmniej. Filmik na którym słychać problem(na żywo także widać bo łapie odciski palców co mi przeszkadza).
RoBee Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2020 Tu by raczej trzeba było polakierować, a nie polerować.
Mikoxor Opublikowano 15 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2020 wydaje mi się, że ktoś coś malował w pobliżu a auto miało otwarte okna bo na cały lakierze też jest taki pył i cały jest szorstki.
Moderator Streat Opublikowano 15 Grudnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2020 Jezeli masz cały lakier szorstki to pewnie odkurz lakierniczy, zrob pełna dekontaminacje, do tego glinka i na koncu cleaner jezeli to nie pomoze to trzeba bedzie polerowac
Mikoxor Opublikowano 15 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2020 Godzinę temu, Streat napisał: Jezeli masz cały lakier szorstki to pewnie odkurz lakierniczy, zrob pełna dekontaminacje, do tego glinka i na koncu cleaner jezeli to nie pomoze to trzeba bedzie polerowac Już zaplanowana polerka jak zrobi się cieplej. Tylko co z tymi listwami w środku? Jak przelecę ręcznie środkiem do polerki plastików/lamp nie powinno się nic uszkodzić?
Moderator Streat Opublikowano 15 Grudnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2020 5 minut temu, Mikoxor napisał: środkiem do polerki plastików/lamp nie powinno
Rekomendowane odpowiedzi