macieks154 Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2020 Witajcie, Amator prosi o pomoc :) W marcu nakładałem fusso do czarnych, wszystko pięknie siadło ale już go trochę nie ma.. Dziś chciałbym powtórzyć zabieg. Czy mogę tak po prostu nakładac po umyciu samochodu czy czymś jeszcze przed potraktować lakier ? Jeśli chodzi o coś z takich rzeczy mam tylko Ipa Cleaner od Tenzi. Auto to bmw 430, kolor saphirre black Dzięki !
MMCzysci Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2020 Ponownie pełna dekontaminacja + cleaner, IPA może ale nie musi być.
ghost Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2020 5 godzin temu, macieks154 napisał: Amator prosi o pomoc W marcu nakładałem fusso do czarnych, wszystko pięknie siadło ale już go trochę nie ma.. Dziś chciałbym powtórzyć zabieg. Czy mogę tak po prostu nakładac po umyciu samochodu czy czymś jeszcze przed potraktować lakier ? Jeśli chodzi o coś z takich rzeczy mam tylko Ipa Cleaner od Tenzi. Auto to bmw 430, kolor saphirre black Amator nie amator... masz konto od kwietnia i wstydziłbyś się zadawać takie pytania. Oprócz myć... Dekontaminacja chemiczna -intensywność według potrzeb. Glinkowanie - według potrzeby (test foliowej rękawiczki, wzmacnia u amatorów czucie pod palcami czy lakier jest chropowaty czy gładki, reszta czuje normalnie w dotyku podczas maycia) Pre-wax Cleaner - kluczowy i obowiązkowy element Ipa - czyli to co masz, zazwyczaj opcjonalne i zbędne 1
Rekomendowane odpowiedzi