25pawel Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2020 Witam, potrzebuję zregenerować chromowany emblemat, na dole wstawiam zdjęcie. Zależy mi na zachowaniu oryginału, czy można go jeszcze odratować? Pozdrawiam Paweł
MirekGTS Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2020 Można oddać do napylenia jak odbłyśniki reflektorów i od nowa pomalować na czerwono, ale to raczej nie ma sensu. Jak ma być ori to zostaje ASO, penie trochę drożej, ale mniej kombinacji i pewny efekt.
25pawel Opublikowano 22 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2020 A te zamienniki z allegro są cos warte? Jakaś firma godna polecenia?
Moderator Streat Opublikowano 22 Września 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Września 2020 @25pawel kiedys kupiłem zamiennik znaczka i żałowałem, kosztował jakies 40 zł mniej a po roku wyglada juz mega słabo. Jak ma byc dobrze to tylko ORI
kepa416 Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2020 Dobrze poszukasz w sklepach nie ASO A tych co handlują rzeczami do Audi OE i można dostać dobra cenę.
Rekomendowane odpowiedzi