abcdsiwek Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Witam dziś chciałabym podzielić się moim testem pewnego specyfiku produktu X którego użyłem do naprawy przejaśnień po rrc dressing Czyszczenie: Good stuff interior cleaner Produkt X Dressing : Funky witch mademoiselle A więc zaczynamy od testów produktu X Po lewej produkt X przetarty bez niczego po prawej pozostałości po rrc Następnie kolejny test mieszanki Gora funky witch dół przetarty produkt X samego produktu X wolałbym nie zostawiać jest bezwonny a więc na ten zagadkowy produkt dołożyłem wierzchnia warstwę Funky na zdjęciu powyżej góra mademoiselle dół X + Funky witch dla mnie efekt zadowalający niestety nie zrobiłem zdjęcia całego tego boczku ale zaraz przejdziemy na tył jeszcze kilka zdjęć na porównanie efektu z lewej X+fw prawa strona sam Funky Startujemy z tyłem i zdjęcia po ubytkach przebarwieniach RRC plama po dressingu już sam nie wiem czy to są odciski które zostają po ich dressingu palce nie wiem poprzedpoprzed poprzyszla pora na najtrudniejsze rysa na boczku efekt po szczotkowaniu i nałożeniu X plus funky dał i z tym sobie radę chociaż jeszcze delikatnie ją widać to było by na tyle dzisiejszej pracy na sobotę myślę że testy połączenia tych dwóch produktów były zadowalające . Oceńcie sami Pozdrawiam Miejcie wyrozumiałość to mój pierwszy post
Moderator Streat Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 @abcdsiwek a czym że jest ten uw produkt "X"? Z tego testu niewiele wynika jak na moje, cos tam doczyścił ale co to jest w ogole?
Marcin1992 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 @Streat ten środek X to może woda po pierogach
xadamx Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Produkt X to nic innego jak środek "RRC fuckup destroyer"
MMCzysci Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Nie rozumiem za bardzo tego "testu", sorry...
jagmar Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2020 a po co w ogóle powstał ten temat ?
Rekomendowane odpowiedzi