tomaszb Posted August 24, 2020 Report Posted August 24, 2020 Na YT znalazłem preparaty na odpryski i ubytki w lakierze Produkt nazywa się Chipfixx Niestety ale nie mogę nigdzie znaleźć produktu na rynku Polskim, może ktoś z was wie gdzie to kupić lub zna produkt podobny w użyciu. oglądać od 2:50 https://www.youtube.com/watch?v=1VHqwazq9xY
Moderator Streat Posted August 24, 2020 Moderator Report Posted August 24, 2020 @tomaszb według mnie to zwykła zaprawka, czekamy az troche przeschnie i pozniej zmywaczem usuwamy nadmiar
tomaszb Posted August 25, 2020 Author Report Posted August 25, 2020 to by zeszła po całości a ewidentnie zostaje i trzyma się do granicy rantu
Gold_Car Posted August 25, 2020 Report Posted August 25, 2020 Mi się wydaje że to jest jakieś tworzywo nie farba bo intensywnie ścięta je i na tyle szybko schnie że dobrze się trzyma podkładu a za razem nie wytrze go, tzn ma dobrą przyczepność i szybko wysycha do tego dobrze pokrywa kolorem ( ale nie wypełnia bo widać "kratery"). Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka 1
mefONE Posted September 24, 2020 Report Posted September 24, 2020 Zgadza sie. Wystarczy spojrzec w karte techniczna produktu. 2 skladniki epoksydowe, plynna porcelana, barwniki. Musialbys miec niezla paletke barw zeby sie wstrzelic w kolor. Standardowe dobrze wykonane zaprawki wydaja mi sie najlepszym rozwiazaniem.
Recommended Posts