Moderator Streat Posted August 3, 2020 Moderator Report Posted August 3, 2020 Witam wszystkich! W tym teście chciałbym przedstawić produkt przedpremierowy firmy Enzo Coatings Bug Remover. Produkt otrzymałem w standardowej dla Enzo Coatings butelki wraz z atomizerem Guala. Parametry: -Kolor niebieski -Zapach mydlany -ph 12 -Konsystencja wodnista Pierwszy test to sprawdzenie PH i tutaj wynik mocna zasada: Do testu posłużyło moje auto po przebiegu 1000km na autostradzie. Na moim aucie lezy powłoka aqua. Nałapało trochę owadów wiec miał co robić ten produkt: Aplikacja produktu: Atomizer guala przy takim produkcie sprawdza sie idealnie. Piękne rozprowadzenie produktu na przód auta. Efekt po spłukaniu myją: Produkt fantastycznie się wypłukuje. Podsumowując: Produkt Enzo Coatings Bug Remover robi to co ma robić. Bardzo dobrze usuwa owady, do tego zapach mydlany bardzo przyjemny podczas pracy. W ogóle nie dusi za co wielki plus. Bezproblemowe wypłukiwanie. Atomizer guala bardzo dobrze rozprowadza produkt. Nie zaburzył hydro na powłoce aqua. Plusy: + Zapach + Skutecznie usuwa owady + Dobre rozprowadzenie + Bezproblemowe wypłukiwanie Minusy: - Brak 4
kamil598 Posted August 3, 2020 Report Posted August 3, 2020 Próbowałeś spłukiwać bez żadnego bug removera? U mnie jak leży wosk to samą wodą odchodzą na bezdotyku i ciekawi mnie jak jest z powłoką
Moderator Streat Posted August 4, 2020 Author Moderator Report Posted August 4, 2020 @kamil598 te grubsze pewnie by zeszły sama wodą jednak na rejestracji i te wbite zwykle zostawały Do testu zrobiłem tak bede mył w tym tygodniu jeszcze busa gdzie tam juz jest grubo powbijane owadów i tam sie wykarze ten produkt W dniu 3.08.2020 o 15:15, Mirabel napisał: Ciekawe czy wosków też nie ruszy. tego niestety nie wiem
Recommended Posts