Mirabel Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Bo na szybach też zostały mazy, nie wiem może tylko u mnie takie cyrki Spróbuję jeszcze docierać na dwie fibry, może będzie lepiej.
Bielutomek Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2020 @Mirabel A jakimi fibrami lecisz?
Bielutomek Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2020 @Mirabel zmień fibre na taka, z krótkim włosiem. Np Waxpro No limit, i taka wpierw dotrzyj, a później popraw Boa
Moniak Lord Masło Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2020 @Bielutomek brakuje Ci tylko Paradise Glossa Czemu nie przyjechałeś a tak na poważnie, ciekawy test. Będę śledził.
ghost Opublikowano 20 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2021 Jak z trwałością IW Primo? Jak ogólne wrażenia? Masz porównanie do Supergloss? @Bielutomek
Bielutomek Opublikowano 21 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2021 @ghost Nie mierzyłem jego trwałości, nie widzę w tym sensu. Żeby woski mierzyć taką miara. Aczkolwiek to nie jest słaby zawodnik. Znajomym leżał dłużej niż Supergloss. Mi osobiscie Primo nie leży
Rekomendowane odpowiedzi